Tankstasjoner med AdBlue®

Til salgs
Den optimale løsningen – din maskinpark har alltid tilgang til AdBlue med høy kvalitet. Produsert i Skandinavias mest moderne anlegg og transportert til deg med våre egne biler, når det passer deg best.

Tankstasjoner hos deg!
Vi skreddersyr logistikkløsninger til kundene. Vi hjelper deg med å finne ut hva som passer dere og deres behov, og det resulterer i en kostnadseffektiv håndtering og sikker lagring av AdBlue®, på plass hos deg. Vi har tanker i forskjellige størrelser, til både innendørs- og utendørsbruk. Se alle våre tankstasjoner her.

Automatisk overvåking av nivået og påfylling!
Med pejlesystemet vårt overvåker vi nivået av AdBlue® hos deg, og når det er dags kommer vi og fyller på. Vi passer på at virksomheten alltid ruller og at den gjør det med optimalt drivstofforbruk til minst mulig innvirkning på miljøet. Smart og praktisk.
Kontakt oss for leveringsavtale med tank.

Inngå en leveringsavtale på 36 måneder og lei en tank som passer deres behov. Ring 96 90 13 10, så hjelper vi deg med en god deal.

Våre hovedprodukter: AdBlue - Frostvæske - Spylervæske - Bilpleie - Avfettingsvæske - Smøreolje - Urea - Tankanlegg. Med vennlig hilsen Arom-dekor Kemi AS Tel 96 90 13 10 / post@aromdekor.no
Tilstand Ny

Generell info

For mer informasjon ta kontakt.

Arom-dekor Kemi AS
post@aromdekor.no
Tel: 96 90 13 10
www.aromdekor.no

Fjellvegen 10, 6800 Førde

Annonseinformasjon

FINN-kode 126003048
Sist endret 7. aug. 2018 08:52

Rapporter annonse