Hans Dahl - Rodd over Sognefjorden - Alle annonser nå med vurdering

Til salgs
Flott nyrenset Hans Dahl maleri - Budeien blir rodd over Sognefjorden. Berlin signert maleri.

Mål ink. ramme: 98x139. Pris på forespørsel. Vurdert 200-250' - Åpen for bud.
Hans Dahl har kommet tilbake på prisnivå fra før finanskrisen, se tilslag 2019 fra https://gwpa.no/nb/search?q=hans+dahl

Vi har også andre Hans Dahl malerier inne. Ta kontakt for bilder pr. epost elr mld eller se vår nettside: gallerihersleb.com.


De Dusseldorf og Berlin signerte maleriene er de beste maleriene da de ble utstilt på den store kunstner utstillingen som fant sted i Dusseldorf og Berlin med jevne mellomrom, kunstnerne tok bare med seg sine beste verk på slike utstillinger, samme som Hans Dahl dro til Berlin med sine dro Askevold, Rasmussen og Normann m. fler til Dusseldorf.

Trykk på firmaprofilen vår for å se flere av våre annonser, eller besøk oss på vår nettside oppdaterte nettside http://www.gallerihersleb.com/

Generell info

Vi skaffer alt av eldre norsk kunst, dersom det er en kunstner eller et motiv vi ikke har inne for øyeblikket så send oss en forespørsel så gjør vi undersøkelser i vårt nettverk.

Alle malerier som selges og formidles gjennom Galleri Hersleb har vært renset hos konservator og har forgylte og restaurerte rammer i god stand. Vi har også en del litografier på vår nettside.

Ta kontakt på tel. 915 83 820 eller på mld her på Finn for mer informasjon. Galleriet har adresse Ålesund, men vi har et lager og showroom i Oslo. Ved seriøs interesse kan alle malerier fremvises i Oslo på noen dagers varsel.

Alle malerier vi har kan sendes hvor som helst i Norge og utlandet, enten med posten eller budbil.

0250 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 125976558
Sist endret 14. okt. 2020 11:06

Rapporter annonse