Sofakatten Saga fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 300 kr
Saga kom inn til dyrebeskyttelsen i November/Desember 2018 etter noen år på gata. Hun har holdt seg rundt et eldre ektepar som synes det var veldig stas å gi henne masse god mat. Det synes Saga også var veldig stas, men nå har hun altså blitt en stoooor katt (8kg!!!) som trenger litt mosjon. Hun er på slankeren, og får 60gr slankemat til dagen (noe hun synes er altfor lite, men what to do?).

Når Saga kom til senteret til Dyrebeskyttelsen, spydde hun overalt (må det ut, så må det ut). Hun fikk en sjekk hos dyrlegen hvor de fant ut at hun har en kronisk bukspyttkjertelbetennelse. Med en kur på kortisontabletter og spesialfór har hun nå ingen symptomer på dette.

Saga er ikke spesielt begeistret for andre firbeinte. Per i dag bor hun sammen med to fostersøstre som hun ikke har mye til overs for. Hun skulle nok helst ha bodd alene. Hun kan finne på å mjaue om kvelden, uten at vi er sikre på hva som gjør dette.

Derimot, elsker hun tobeinte! Har ikke noe å si om de er små, store, jenter eller gutter. Det kan være litt vanskelig å lese kattespråket hennes, og hun kan finne på å bite når hun misliker noe, så hun bør nok ikke bo med de minste barna. Generelt så lenge hun kan leke litt og få kos så er hun storfornøyd. Hun leker litt med katteleker, men det aller, absolutt aller kjekkeste er å leke med... SKYGGER! Da er hun i full sving, men synes jo så klart det er kjekkest at skyggene er i nærheten av der hun ligger så hun slipper å bevege så mye på seg.

Hun synes også det er kjekt å ligge i vinduet og studere hva som skjer der ute. Men i grunn så trives hun veldig godt inne og har ikke et stort savn etter å være ute. Hvorfor være ute å bevege på seg, når hun har dronningstol og en egen hotellpute hun kan ligge på inne i varmen hvor det er mat og kos å få.

Favorittplassene til Saga er dronningstolen hennes og å ligge ved siden av fostermor i sofaen. Av og til kan fostermor kikke litt for mye på telefonen, men det fikser Saga med å dytte den bort og legge seg oppå brystet til fostermor. Da kooooser hun seg og kan ligge der i flere timer.

Så, er du på jakt etter en katt som helst vil være med deg hele tiden, vil ha masse kos og så klart sove i samme seng som deg, så ser du nok nå på rett katt. Hun er helt tam og elsker alle tobeinte, og livet kunne ikke vært bedre. Det eneste som mangler nå, er et foralltid hjem.


Født ca 08/11/2014

Aldersgrense for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker helsesjekk, 2 x vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer signerer på kontrakt og godtar da adopsjonskriteriene at katten skal kastreres når de er gamle nok, ved 6 måneders alderen. Det anbefales å holde katten inne opp til 8 uker etter adopsjon slik at de venner seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt med oss på vår epostadresse
nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no

Vi trenger også fosterhjem!

4015 Stavanger

Annonseinformasjon

FINN-kode 125402886
Sist endret 3. jun. 2020 01:20

Rapporter annonse