Video

Assault fitness Air Runner - TILBUD

Til salgs
45 000 kr
Før kr 50.000,-Sportsmaster har gleden av å introdusere den nye Assault Fitness AirRunner, uten strøm og motor. Dette er en tredemølle du vil bli overrasket over hvor bra fungerer. Litt øvelse for å finne ut av balansepunktet og du får en helt spesiell løpsopplevelse. Du bestemmer om du vil løpe rolig eller bruke den til intervalltrening, noe den egner seg spesielt bra til. Her er ingen fartsbegrensninger. Air Runner er bygget for å stå på et treningssenter med tungt bruk. Den er bygget med en kraftig stålramme og tykke gummilameller som holder i mer enn 200.000km (du leste riktig!). Her er det m.a.o. aldri behov for å justere eller skifte plater og bånd. (Assault Fitness AirRunner benyttes i Reebook Crossfit Games Regionals 2018).
Spesifikasjoner:
Vekt: 127kg (138,3kg brt.)
Størrelse utslått: LBH:177,5 x 83,3 x 127cm
Mål emballasje: LBH: 185 x 89 x 39 cm
Maks brukervekt: 160kg
Computer med: tid, kalorier, distanse, hastighet (km/h) pace (min/km), watt og puls.
Pulsmottaker: Bluetooth og Ant+
Program: Intervall, målstyring og pulsprogram
Mellomtider og höytaler
Varebetegnelse: AS_AirRunner
Tilstand Ny

Generell info

Sportsmaster er en spesialforretning for treningsapparater og treningsutstyr. Vi selger alt du behøver til treningsrommet både til kondisjonstrening (tredemølle, spinningsykkel, romaskin, elipsemaskin / crosstrainer, trimsykkel / ergometersykkel) og til styrketrening (multigym, frivektsapparat, styrkeapparat, vektbenk, treningsbenk,fleksibenk, vektstativ, knebøy stativ, benk press apparat, vektskiver og vektutsyter,kettlebells, slynger, slyngetrening og alt av Crossfit utstyr.
Våre produkter kan kjøpes trygt i vår nettbutikk på www.sportsmaster.no eller fra vår butikk på Nesbru i Asker.

Åpningstider Nesbru
Butikk/showrom:

Pga koronavirus situasjonen har vi reduserte åpningstider:
Mandag-Fredag: 10-16
Lørdag: Stengt i juliServiceavdeling:
Mandag-fredag: 08-16

Levering over hele landet: Akershus, Aust-Agder, Buskerud, Finnmark, Hedemark, Hordaland, Nord-Trøndelag, Nordland, Oppland, Oslo, Rogaland, Sør-Trøndelag, Telemark, Troms, Vest-Agder, Vestfold, Østfold

Fekjan 29, 1394 Nesbru

Annonseinformasjon

FINN-kode 124992825
Sist endret 6. aug. 2020 11:46

Rapporter annonse