Meaco 10L-ABC Stillegående avfukter fra Meaco

Til salgs
2 499 kr
Solid, effektiv og stillegående luftavfukter - fritt levert!

* For deg som skal tørke, men ikke trenger mange fancy funksjoner
* Kvalitetsavfukter fra Meaco til en fornuftig pris
* Godt egnet i normal innetemperatur
* Digitalt display viser fuktighet i rommet
* Tørrluft blåses opp for å sikre god luftsirkulasjon
* Veldig lavt lydnivå

Konsept:
Den nye serien Meaco ABC er en stillegående og solid avfukter til en god pris.

Meaco er kjent for å lage avanserte og høyteknologiske luftavfuktere som representerer det ypperste i avfuktingsteknologi. Dette gjør at Meacos avfuktere vinner best i test en rekke ganger. Likevel finnes det mange som "bare skal ha en avfukter", og som ikke har behov for den siste teknologien eller de mest moderne løsningene. Tidligere har ikke denne typen kunder kunnet kjøpe en avfukter fra Meaco, fordi det har blitt for dyrt. Derfor har Meaco i 2018 utviklet en ny serie avfuktere, for dem som vil ha Meacos kvalitet, men som ikke vil betale for de mest fancy funksjonene. Denne serien kalles for Meaco ABC.

Selv om Meaco 10L-ABC er en relativt billig avfukter, så betyr det ikke at den er dårlig. Meaco har fjernet unødvendige funksjoner, men har ikke gått ned på byggekvaliteten. Avfukteren gjør akkurat det den skal gjøre, men ikke så mye mer. Ikke misforstå, dette er en moderne avfukter. Den har:

- svært stillegående drift
- digitalt display for å vise fuktighet i rommet
- elektroniske brytere for betjening
- moderne design
- energieffektiv rotasjonskompressor

Temperatur.
ABC-serien består av kompressorbaserte avfuktere som egner seg godt i rom med normal romtemperatur.Meaco 10L ABC er en avfukter som kan brukes helt ned til 5 C, men i slike lave temperaturer anbefales det å heller velge en av avfukterene fra serien DD8L, da det vil gi bedre effekt.

Hygrostat.
Meaco 10L ABC har hygrostat. Dette er viktig for å holde konstant luftfuktighet. Hygrostaten passer på at du ikke får det for fuktig, slik at muggen gror. Den passer også på at det ikke blir for tørt, og at strømregningen din ikke blir for stor.

Display.
Meaco 10L ABC har en skjerm som viser luftfuktigheten i rommet.

To viftehastigheter.
Velg enkelt mellom høy eller lav viftehastighet.

Modus for klestørk.
Med et lett trykk på knappen for klestørk går avfukteren over i et eget program for å tørke klærne dine mest mulig effektivt.

Design.
Meaco 10L-ABC har et moderne design. Den passer inn de fleste steder, uten å skille seg ut. Plastkabinettet med høy glans og god finish toppes av et matt sort lokk uten bevegelige deler som kan gå i stykker. Fargekombinasjonen passer elegant inn i de fleste norske hjem.

Lydnivå.
Her skiller Meaco 10L-ABC seg virkelig ut. Lydnivået er svært lavt, og lydbildet er behagelig. Man kan nesten ikke høre at kompressoren går. Det er svært lite vibrasjoner. Viften er stillegående og effektiv, og det oser av kvalitet slik Meaco er kjent for.

Tilkopling av vannslange.
Vannslange følger ikke med i esken, men det er mulig å kople til en vannslange. Dette kan kjøpes separat, eller bestilles sammen med avfukteren. Bruk en slange med innvendig diameter på 11 mm.

Strømforbruk.
I Norge er det mange som ikke bryr seg om strømforbruket på apparatene de kjøper. Tenker du deg om, så burde du gjøre det. Apparatene står ofte på døgnet rundt i flere år. Med litt ekstra strømforbruk på hvert apparat kan det total bli mye strøm som går til spille. Det er viktig både for din lommebok og for miljøet at strømforbruket er lavt. Apparater du bruker mye bør du ha et spesielt fokus på. Apparater som brukes sporadisk har mindre betydning. Lavt strømforbruk er ofte et tegn på god kvalitet.

Meaco 10L-ABC har et nominelt strømforbruk på 160 Watt. Dette er svært lavt til å være en kompressorbasert avfukter med kapasitet på 10 liter. De fleste andre avfuktere i denne klassen bruker mer strøm, men det finnes også eksempler på avfuktere som bruker mindre strøm. Meaco 12L Platinum bruker 165 Watt men er til gjengjeld en 20% større maskin. (12 liter vs 10 liter pr døgn)

Hva er forskjellen på ABC-serien og Platinum-serien?
Meaco har flere serier med avfuktere. Her kan du kort lese om disse seriene:

- Classic: Meaco Classic er eldre modeller som fortsatt er i produksjon da de har vist seg å være gode og pålitelige. Egner seg for dem som ikke trenger det nyeste nye.

- Platinum: Meaco Platinum er Meacos absolutt beste avfuktere. De har markedets laveste strømforbruk, nyttige ekstra funksjoner og de har en eksepsjonelt god byggekvalitet.

- ABC: Meaco ABC er nye moderne avfuktere. De har et lavt strømforbruk, men ikke like lavt som Platinum-serien. De tørker luften godt, men har ikke ekstra funksjoner som HEPA-filter, ionisering, nattmodus og lignende. ABC passer for dem som vil ha det enkelt og greit, men likevel moderne.

- DD8L-Serien: Meaco DD8L består av en rekke avfuktere som er laget for å fungere optimalt i lave temperaturer.

Hva slags luftfilter har Meaco 10L-ABC?
Meaco 10L-ABC har et luftfilter som renser luften, men det er ikke et HEPA-filter. Filteret fjerner store partikler fra luften, og er mest ment for å beskytte avfukteren fra for mye støv. Luftfilteret er ikke et alternativ til en luftrenser (slik det er med HEPA-filteret på Platinum-serien).

Meaco 10L ABC
Tørkekapasitet ved 30 C og 80 % rh 10 liter per dag
Tørkekonsept Kompressor
Digitalt display Ja
Variabel hygrostat Ja
Klesvaskmodus Ja
Luftstrøm (nominell) 100 m3/time
Luftfilter Vaskbart støvfilter
Støyniva? pa? 1 meter <40 dB(A)
Strømforsyning 230 V, 50 Hz
Nominelt strømforbruk 160 W
Nominell strøm 1,0 A
Viftehastigheter To
Driftstemperatur 5.........35 C
Anbefalt temperatur 15........35 C
Kjølemedium R134a / 90 gram
Tank 2,6 liter
Dimensjoner (HBD) 300 x 250 x 463 mm
Vekt 10,5 Kg>
Tilstand Ny

Generell info

Fri frakt på alle ordrer over 1.000 kroner.

Se vår nettbutikk: WWW.BEDRE-INNEKLIMA.NO

Vi selger det du trenger for et bedre inneklima: Luftavfukter - luftrenser - luftfukter - produkter for bedre rengjøring. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag.

Våre åpningstider på kontoret er 0800-1600.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even, Jon og Jarle.

Bedre Inneklima AS, Sandefjord.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 124691832
Sist endret 16. mai 2020 08:35

Rapporter annonse