NOSLER E-TIP - 10 av 10 i JAKT! SUVEREN BLYFRI PATRON/KULE

Til salgs
Nosler E-Tip er Noslers blyfrie kule. E-Tip er produsert i "Guilding metal" som er mantelmateriale, 95% kobber-5% sink. Sammenlignet med de rene kobberkulene er Guilding Metal kuler glattere mot løpet og får ikke de samme problemene med trykk og ikke minst puss som endel av kobberkulene har vært plaget med.

E-Tip er ei moderne kule med plastspiss for forbedret ballistik og ikke minst forbedret ekspansjon. Plastspissen skyves inn i kulen som en kile og bidrar til sikrere ekspansjon.

Massive kuler er kjent for meget god penetrasjon og alle er kjent med at en skal gå ned i vekt når en skyter massive kuler sammenlignet med blyfylte. Den ekstra penetrasjonen kommer av litt senere ekspansjon og ikke minst mindre diameter. Mindre diameter er ikke ett pluss for skuddvirkning i viltet.

E-Tip er den av de massive kulene som gir den største ekspanderte diameteren. Kombinert med litt roligere ekspansjon enn de sinteste massive kulene med den største hullspissen sørger det for snillere behandling av kjøtt på inngangssiden og ikke minst større skader der en ønsker det - lenger inne i kroppen.

I høyere hastigheter som vi ønsker med massive kuler gir E-Tip ett veldig heldig forhold mellom virkning og ødeleggelser og er virkningsmessig kanskje den beste ikke fragmenterende massive kulen på markedet.

Nosler Trophy Grade ammunisjon er produsert etter de strengeste toleransene på markedet i Åmotfors Sverige hos en ikke ukjent svensk produsent. Kvaliteten er ekstremt god.

Det amerikanske markedet er vesentlig tøffere enn markedene vi har her i Europa og skal en lykkes i USA må en være prisgunstig. Premium ammunisjon som Nosler E-Tip/Accubond, Federal Trophy Bonded Tip/Trophy Copper, Barnes Vor-Tx m.fl tilbyr alle ytelse og er satt sammen av komponenter som ville gitt en minst 30% høyere pris i Europa. Sammenlign gjerne priser på Nosler sin Trophy Grade ammunisjon med Accubond kuler, når den samme kula er satt i en hylse med annet bunnstempel og eksen har ett annet navn. Prisforskjellen i F.eks 300Win Mag er 300% !!

Jaktdepotet er Norsk importør av Nosler kuler og ammunisjon. Vi selger disse produktene direkte til deg som sluttbruker og kan derfor tilby Nosler's Premium ammunisjon til SVÆRT konkurransedyktige priser.
Tilstand Ny

Generell info

Åpningstider.

Man-Ons+Fre. 0900-1700
Torsdag 0900-1800
Lørdag 1000-1400

Gråterudveien 39, 3036 Drammen

Annonseinformasjon

FINN-kode 124380929
Sist endret 16. okt. 2019 15:00

Rapporter annonse