NOHrD Ergometersykkel.

Til salgs
28 995 kr
NYHET! NOHrD Bike

Ergometersykkel med planetgir – Design meets Fitness

NOHrD-familiens nyeste produkt: NOHrD-sykkelen er en høykvalitets innendørs sykkel laget kun av bærekraftig materialer. Minimalistisk stil, effektiv trening og lang levetid gjør NOHrD Bike til den perfekte treningssykkelen enten hjemme, treningssenteret eller på kontoret.

Den innovative og patenterte planetgirkassen gjør at den er usedvanlig stillegående, effektiv og gir deg en skikkelig kvalitetsfølelse. Vi er genuint opptatt av trening, helse og design. Vi kan med hånden på hjertet si at ved å velge en NOHrD Bike vil du sannsynligvis oppleve økt treningsglede som igjen vil motivere til mer trening og som på sikt vil gi deg en helsegevinst. Derfor tilbyr vi også 30 dagers full returrett - uten diskusjon. Da får du prøvd din sykkel lenge nok til å se om den er så bra som vi påstår.

Bor du i nærheten av Oslo eller Haugesund har du nå mulighet for å teste en NOHrD Bike eller noe annet av det vi selger. Kontakt oss

Takket være den robuste trerammen og det delikate utseendet imponerer NOHrD-sykkelen de aller fleste. Sykkelen er egnet både for nybegynnere og for erfarne idrettsutøvere. Den er enkel i bruk, men samtidig så utfordrende at selv den mest erfarne syklist vil få et svært godt utbytte av treningen.I tillegg har den slitasjefri magnetbrems. NOHrD-sykkelen kan enkelt brukes i kombinasjon med gratis treningsapp. Den er enkel og intuitiv – her er det bare å sette i gang. Start appen (inkludert) sett telefonen i holderen (inkludert) og sykle.

Velg mellom flere ulike farger/tresorter og du vil få en sykkel slik at den passer inn i ditt miljø. Håndtakene kan også brettes sammen med bare en hånd og deretter utstyres med en plate (tilleggsustyr) slik at du får plass til en bærebar pc og sykkelen gjøres dermed om til en arbeidsstasjon. Sykkelen krever bare et minimum av plass. 0,44 kvadratmeter og takket være de gummibelagte hjulene er det enkelt og raskt å flytte på den.

Inkludert i leveransen

Modell 2019
Planetgir med 1:8 utvekslingsforhold
Brems: Trinnløs motstandsjustering via magnetbrems
Sadelløft 21 cm for kroppsstørrelse fra ca 160 cm - 205 cm
Pedaler: Hybrid pedaler (brukbar med klikk system)
Treningsapp er inkludert
Vekt: ca. 60 kg
Mål: L 120cm/B 60cm/H 117cm
Maks. belastbarhet: 200 kg
Interface: Bluetooth, Pc tilkobling (usb)
Maks. brukervekt 140 kg
Svinghjulsmasse: 5,5 kg, ø 40 cm
Håndtak: 27,5 cm
Sadelhellingsvinkel: 30 grader
Sadelmontering universell
Gummierte hjul for enkel flytting
Inkl. Batteripakke og integrert USB-ladekontakt
Ipad/Smartphone feste er inkludert
Tilbehør: Laptopbrett (gjør sykkelen om til en arbeidsstasjon)
5 års garanti
Fri frakt
30 dagers full returrett

Vi er eneste offisielle leverandør av NOHrD i Norge og garanterer selvsagt en ekte NOHrD Bike med 5 års garanti, tilbehør som passer til sykkelen samt den unike kvaliteten vårt utstyr har.

WaterRower Norge er opptatt av miljø og bærekraftig utvikling. Samtlige av våre produkter skal være av en så god kvalitet at de varer i mange år, samtidig som de er produsert av fornybart materiale og at selve produksjonen og materialene som blir brukt er godt innenfor de etiske verdiene vi i Norge står for. Våre produkter er kun produsert og utviklet i Nord Europa og USA. Ingen av våre produkter bruker strøm, de er vedlikeholdsfrie og har en kvalitet som gjør at de varer atskillig lenger enn tilsvarende produkter. Vi er svært kritiske til hva vi tar inn i vår nettbutikk og vårt mål er at våre kunder skal føle seg trygge på at produktene holder mål enten det er miljø, kvalitet eller etiske verdier som har fokus.
Tilstand Ny

Generell info

Frakt og andre omkostninger er inkludert i pris..

Sender til hele landet

0150 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 124025154
Sist endret 3. jul. 2020 10:52

Rapporter annonse