Video

FUD - Ærfugl, 3D Lokkefugl, 6 stk.

Til salgs
Lokkefuglene er helt fotorealistiske, og ser ut som levende fugl. Det geniale med FUD lokkefugl er at de under lagring og transport er flate så de tar veldig lite plass, og du kan enkelt bære med deg mange lokkefugler ut på jordet. FUD leveres også med bærekroker som kan festes på beltet ditt, noe som gjør bæring av FUD lokkefugl enda enklere!

Når lokkefuglene skal settes ut, vipper man dem sammen til en helfigur ved et par enkle håndgrep, og man kan også justere hodene og stillingen på kroppen til ulike posisjoner. Dette gjør at FUD lokkefugler får et mye mer realistisk utseende enn vanlige lokkefugler.

Lokkefuglene er ekstremt holdbare. De vil fortsatt fungere like bra selv om du har kjørt over dem med en bil. FUD lokkefugl flyter like godt selv om du skulle være uheldig å treffe den med et hagleskudd.

Utsetting og nedpakking går fort og smertefritt fordi det ikke er noen løse deler. Alle FUD lokkefugler er større enn de levende fuglene, fordi det har vist seg at dette er mer effektivt da de oppdages lettere og flere fugler kommer inn for landing.

Overflaten og teksturen på FUD lokkefugler sørger for at lokkefuglene ser like bra ut i regn, sol og minusgrader. Dette er ekstremt viktig, og du vil oppleve en enorm forskjell på hvor mange fugler som blir lokket inn i forhold til om du har dårlige lokkefugler.

Inkludert:
6 stk. lokkefugl (3 hanner og 3 hunner)
6 stk. anker
6 stk. snor
1 stk. bærekrok
Tilstand Ny

Generell info

Fraktalternativer:
Pakke i postkasse: 49,-
Pakke på hentested: 99,-
Pakke på døren: 149,-

Hos oss kan du betale med:
KLARNA FAKTURA/ DELBETALING
VISA/ KREDITTKORT
VIPPS

Direkteimport fra kjente produsenter gir gode priser til deg!

Velg selv hvilken butikk du ønsker å hente varene i! (Pick Up Point)

JAKTFALL ER KJENT FOR GOD SERVICE OG RASKE LEVERINGER , KVALITET SIDEN 2008:-)

Lundekroken 20, 3940 Porsgrunn

Annonseinformasjon

FINN-kode 123495673
Sist endret 19. mar. 2020 10:39

Rapporter annonse