Meaco Vifte 1056 Sirkulasjonsvifte for å spre varmen fra ovnen

Til salgs
1 699 kr
Prisen inkluderer frakt til deg. Din vedovn blir mer effektiv om du kan spre varmen. Bruk denne viften!

Ser du etter en vifte med elegant design, lavt strømforbruk og som kan blåse i alle retninger? Her har du den!

* Utrolig stillegående
* Snur seg fra side til side
* Snur seg opp og ned
* Fjernkontroll
* Elegant design med display og bærestropp i imitert skinn

Viften MeacoFan 1056 er en av Meacos flotteste produkter
Den er en skjønnhet og det er den viften du har ventet på. Den kombinerer markedsledende DC-teknologi med en stor luftstrøm som gir deg det beste fra begge verdener.

En stillegående soveromvifte
Hvis du vil ha en stillegående vifte for soverommet for å hjelpe deg med å sove om natten, er dette den riktige viften for deg. Lydnivået starter fra bare 20 dB.

Hva er 20dB?
20dB er som noen som hvisker stille eller blader som beveger seg i vinden, eller rislingen fra en liten bekk. 20dB er med andre ord, veldig, veldig stille. Noen kunder vil ha en vifte som bruker et lys for å gi en svak glød på soverommet om natten, andre vil ikke ha noe lys i det hele tatt. Med MeacoFan har du valget og kan slå lysene av eller på som du foretrekker.

Av Timer
Mange mennesker ønsker å ha en vifte som gjør det kjølig når de skal legge seg, men de vil ikke fryse om natten. Derfor kan du bruke en timer til å få viften til å slå seg av automatisk en stund etter at du har sovnet.

Med fjernkontrollen kan du enkelt styre viften fra sengen din.

Sirkuler hele luften
MeacoFan 1056 kan flytte en stor mengde luft rundt i rommet ditt, 1056 kubikkmeter pr time for å være presis. Med sin flerspirale oscillasjon kan den flytte luften rundt i rommet, og luften sprest og blandes på en fasinerende effektiv måte. Når luften begynner å bevege seg, kan du slå viften ned og dra nytte av kjøleluftstrømmen uten å ha viften på høy hastighet.

DC-teknologi
Meaco har brukt DC-teknologi før i sin prisbelønte avfukter Meaco 25L Platinum. Derfor vet vi hvor god og pålitelig denne teknologien er. DC-teknologi har tre store fordeler:
* Lavt støynivå
* Lav driftskostnad (lavt strømforbruk)
* Lengre levetid

DC-teknologien presser kostnadene opp, men det er verdt det i retur for den ekstra kvaliteten.

ECO-modus
Noen ganger kan du ha for mange alternativer, og noen ganger vil du bare trykke på en knapp og bli ferdig med saken. Da bruker du ECO-knappen. ECO-modus er laget for deg, og ved å trykke på denne knappen, vil viften regulere egen ytelse avhengig av romtemperaturen. Jo høyere romtemperatur desto raskere er viftehastigheten.

En utrolig skjønnhet
Det finnes mange vifter på markedet idag. Alle flytter luft, men det er varierende hvordan de bråker og skramler, og det er varierende hvordan de ser ut. Hvorfor kan ikke en vifte se fin ut? MeacoFan er en virkelig elegant vifte. MeacoFan vil passe elegant inn i alle moderne hjem og kontorplasser. Spesielt liker vi remmen på toppen som gir en klassisk og elegant utseende, samtidig som den er praktisk. Viftehodet beveger seg elegant opp og ned, til venstre og høyre slik at den beveger luften rundt i rommet, og den magnetiske fjernkontrollholderen i midten av viften gir det en fin løsning på det gamle problemet med hvor du skal lagre fjernkontrollen.

Ser du etter en god og elegant vifte, av god kvalitet og med godt design? Her er den!

Tekniske data Meaco Vifte 1065
Strømforbruk 9,5 til 23,5 Watt
Temperaturområde + 5 C til + 40 C
Støynivå 20 til 60dB
Vifte Motortype Lav energi DC
Maksimal luftstrøm 1056m³ / time
Oscillasjon 60 opp /ned 80 sideveis
Dimensjoner 305 x 285 x 403mm
Strømforsyning 220 - 240V / 50Hz
Tilstand Ny

Generell info

Fri frakt på alle ordrer over 1.000 kroner.

Se vår nettbutikk: WWW.BEDRE-INNEKLIMA.NO

Vi selger det du trenger for et bedre inneklima: Luftavfukter - luftrenser - luftfukter - produkter for bedre rengjøring. Vi har utstyr både til privat bruk og til profesjonell bruk. Alle våre produkter er lagervare i Sandefjord, og vi sender ut varer hver eneste dag.

Våre åpningstider på kontoret er 0800-1600.

Ring oss på 33 47 01 00, vi hjelper deg gjerne! Hilsen Even, Jon og Jarle.

Bedre Inneklima AS, Sandefjord.

Pindsleveien 8b, 3221 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 122546442
Sist endret 19. mar. 2020 15:26

Rapporter annonse