Video

ProQ Kaldrøykgenerator, Originalen, kaldrøyk kjøtt, fisk, ost, reker, salt m.m!

Til salgs
499 kr
Enkel å bruke: Produserer ren, kjølig røyk i opptil 10 timer og vil fungere i de fleste eksisterende BBQ-griller og røykeinnretninger. Dette er den mest kostnadseffektive kaldrøykemetoden!

ProQ Kaldrøykgenerator er en flott liten dings som gjør kaldrøyking enkelt og rimelig.ProQ Kaldrøykgenerator er designet for å produsere røyk i opptil 10 timer, kaldrøykgeneratoren bruker sagmugg som er av høy kvalitet og hentet fra bærekraftig skog. Mest effektiv i beholdere som har en kapasitet på mellom 30-150 liter.

Enkel å bruke: Produserer ren, kjølig røyk i opptil 10 timer og vil fungere i de fleste eksisterende BBQ-griller og røykeinnretninger.

ProQ® Kaldrøykgenerator kom på markedet i 2010, og brukes nå av kokker, fiskere, jegere og hobbykokker rundt om i hele verden for å legge en herlig røyksmak til matvarer som fisk, bacon, skinke, ost, biff, vilt, salami, smør, salt og nøtter.

ProQ kaldrøyksgenerator er trolig den mest ettertraktede "Food" gadgeten dette tiåret. ProQ kaldrøyksgenerator gjør det svært enkelt å kaldrøyke. Du kan bruke den i en vanlig kullgrill, en kamadogrill - ja selv en pappeske kan gjøre jobben.

Egenskaper:
- Produserer ren, kjølig røyk i opptil 10 timer
- Fungerer optimalt i beholdere med en kapisitet mellom 30-150 liter
- Perfekt å bruke sammen med røykhuset i papp
- Den mest kostnadseffektive kaldrøykemetoden!
- 100g trestøv røyker i opptil 10 timer
Inkludert:
1x Kaldrøykgenerator
1x sagmugg
1x Telys
Instruksjoner
Spesifikasjoner:
Mål: 15x18x4 cm
Vekt: 250g
Materiale: Rustfritt stål

Hvordan bruke kaldrøyksgeneratoren i en vanlig kulegrill:

Med Pro Q kaldrøyksgenerator, kan du kaldrøyke i kullgrill, uten at temperaturen blir for høy og trestøvet utnyttes samtidig svært godt.

Tips: Du utnytter sponet best og forlenger røyketiden ved å stenge luftinntaket nederst på kullgrillen nesten helt. Luftspjeldet på toppen av grillen må også være bare litt åpen, for å holde røyken i grillen, fremdels som du får litt luftsirkulasjon i grillen, samt mulighet for å slippe ut overskytende fuktighet. Et telys brukes til å sette i gang glødeprosessen, deretter gløder trestøvet av seg selv og gir jevnt med kaldrøyk de neste 10 timer.
Tilstand Ny

Generell info

Fraktalternativer:
Pakke i postkasse: 49,-
Pakke på hentested: 99,-
Pakke på døren: 149,-

Hos oss kan du betale med:
KLARNA FAKTURA/ DELBETALING
VISA/ KREDITTKORT
VIPPS

Direkteimport fra kjente produsenter gir gode priser til deg!

Velg selv hvilken butikk du ønsker å hente varene i! (Pick Up Point)

JAKTFALL ER KJENT FOR GOD SERVICE OG RASKE LEVERINGER , KVALITET SIDEN 2008:-)

Lundekroken 20, 3940 Porsgrunn

Annonseinformasjon

FINN-kode 122494527
Sist endret 19. mar. 2020 10:38

Rapporter annonse