Gullkjeder og Armbånd - Sølv- og Gullsmykker

Til salgs
Stort utvalg av gullkjeder og gullsmykker i nettbutikken vår! Anker, Panser, Bismark, Murstein, Kongekjede, Ertekjede m.fl. fåes i gull og sølv.
HUSK - det lønner seg å kjøpe gull i Norge, med tanke på forsikringen! Klikk og lag din egen ønskeliste, eller klikk og kjøp direkte! Finner du ikke artikkelen du ønsker, ta kontakt for et tilbud! E-post: birgit@skarnesur.com
Tilstand Ny

Generell info

Åpent MAN, TORS, FRE 10.15-18.00 OG LØR 10.15-14.00
Tirsdager og onsdager; jobber litt ute på oppdrag, ring oss gjerne etter kl.13.00!

SE FLERE PRODUKTER www.skarnesur.net
NÅ KAN DU SE NESTEN ALLE ARTIKLER I VÅR NETTBUTIKK!

Det er vi som tidligere hadde forretningen i Parken Kjøpesenter, og for snart 9 år siden flyttet og åpnet vi butikken til verkstedet.
(Ukkestadgården på skarnes, i gaten ved siden av Parken, ved 3-kanten)Vi har fortsatt samme vareutvalg, innen ur, smykker og optisk - dog noe begrenset plass til store kikkerter.

Vi har Gullsmed, Sølvsmed, filigransarbeider, gravør og to urmakermestre tilknyttet, og utfører alt av rens og reparasjoner på gamle og nye ur, armbåndsur, lommeur, søsterur, anhengsur, veggur, kaminur, taffelur og gulvur.

Lenkereparasjoner, glass, verk, rens og smøring/ evt skifte av rem, lenke, pakninger, batteriskift og trykktest mens De venter.

Bruvegen 5, 2100 Skarnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 122138652
Sist endret 11. mar. 2020 22:00

Rapporter annonse