Hilltip Icestriker Tailgate Spreder / Saltspreder / Sandspreder

Til salgs
Hilltip IceStriker 120-200 er en 12V elektrisk salt- og sand spreder designet for installasjon på pickup, varebiler, nytte kjøretøy, traktorer, lastere og gaffeltrucker. Polymer beholder og monterte deler i rustfritt stål gir deg effektiv beskyttelse mot rust og korrosjon. Sprederen kan spre alle typer spredermateriale,og den horisontale skruen og spinnerplaten har motorer som er styrt uavhengig av hverandre.

SPREDER KONTROLL APP
Denne salt- og sandsprederen drives trådløst (Bluetooth) via neste generasjons kontrollsystem: Hilltip StrikeSmart -kontroll App. Smartphone med app installert følger med sprederpakken. Automatisk GPS-hastighetskontroll justerer mengden spredermateriale (g / m²) i henhold til kjøretøyets hastighet, mens manuell modus lar deg sette inn en fast augerhastighet. Sporing med Hilltip HTrack er en valgfri funksjon som kan leveres i tillegg.
Tilstand Ny

Generell info

Vest Brøyteutstyr AS holder til i Os i Hordaland og er leverandør av utstyr til brøyting, strøing, salting og kosting. Norske forhold krever skikkelig utstyr hos oss får du det du trenger for å få ryddet opp!

For mer informasjon om våre produkter, besøk vår hjemmeside, facebookside eller kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Tømmernes 47, 5212 Søfteland

Annonseinformasjon

FINN-kode 121846148
Sist endret 6. jun. 2019 14:19

Rapporter annonse