Embla Kompost 360L kompostbinge - enklere og rensligere kompostering

Til salgs
9 999 kr
Embla Kompost - ENDELIG I NORGE!

Egen facebookside: facebook.com/kompostjord

Embla Kompost er en unik kompostbinge som bokstavelig talt vender opp ned på tradisjonell komposteringstankegang. Embla Kompost kan nærmest kalles en kompostautomat. I stedet for at matavfallet tilføres beholderen ovenfra, føres den inn nedenfra via en trakt. Det er ikke nødvendig å vende komposten. Resultatet er at nedbrytingsprosessen i Embla Kompost skjer automatisk og umiddelbart, og er i tillegg luktfri. Den ferdige, næringsrike kompostjorden hentes enkelt fra toppen. For deg som bruker er dette en hygienisk og ukomplisert komposteringsopplevelse sammenliknet med tradisjonell kompostering.

Så enkelt er det:

1. Tøm matavfallet i matetrakten.
2. Dra i matearmen og avfallet mates inn i kompostjorden.

EGENSKAPER

* Brukervennlig og rask. Kompostering er ikke lenger en anstrengelse, men gøy og lærerikt, både for voksne og barn.

* Luktfri. Jordfilteret gir en perfekt fukt- og varmebalanse, samtidig som det fanger opp gasser og lukter, og bidrar til å holde fluene borte.

* Helårs. Oppfinneren av Embla Kompost, nå 90 år gamle Bertil Hagander, har utviklet en kompostbinge du kan bruke hele året. Konseptet er velprøvd og utprøvd gjennom flere tiår.

* Naturlig og stilren design som passer godt inn i hagemiljøet. Og du kan forskjønne og sette ditt personlige preg på din Embla Kompost, ved å plante dine favorittblomster eller maturter i jordfilteret som er integrert i lokket. Du kan også beise eller male sidene med en farge du liker.

* Miljøvennlige og resirkulerbare materialer, hovedsakelig tre og metall.

* Med en hensiktsmessig størrelse og god kapasitet fungerer Embla Kompost like godt for både single og storfamilier, i alt fra vanlige hager i boligstrøk, til kolonihager og bakhager i byer, til større hager på landet.

* Kjempefornøyde brukere. Særlig opplever vi at brukere med lang komposteringserfaring, foretrekker Embla Kompost.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

* Mål: H85 x B76 x L76 cm. Trakt og matearm forlenger med 45 cm.
* Volum: 360 liter
* Nettovekt (tom): 23,5 kg
* Byggematerialer: Tre (eik og furu) og stål (rustfritt stål og overflatebehandlet stål)
* Isolering: Polystyren celleplast uten tilsetningsstoffer
* Produsert i Sverige
* Levers umontert (flatpakket). Spør oss om pristillegg for montering.

PRIS: Kr 9.999 inkl mva + frakt.

Vi sender over hele Norge. Spør oss om fraktpris.

Ordre: post@vannhandel.no

HVORFOR KOMPOSTERE?

Målet med Embla Kompost er at flest mulig husstander skal kunne kompostere sitt eget matavfall. Vi har tro på at vi kan bidra til et mer bærekraftig miljø ved å gjenvinne matavfall hjemme der avfallet oppstår, i stedet for å transportere det bort i plastposer. På sikt kan kompostering bety færre søppelbiler på veiene, mindre søppelbrenning og reduksjon av karbondioksidutslipp. Samtidig gir du matavfallet ditt en verdi. Gjennom egenkompostering skaper du matavfallet ditt om til næringsrik jord som også er naturlig gjødsel til hagen din.

© VANNHANDEL.NO - Det tas forbehold om endringer av spesifikasjoner og priser.

Søkeord: kompostbinge, kompostbeholder, kompost, kompostering, varmkompost, varmkompostering, kompostjord, kompostavfall, bioavfall, matavfall, organisk, økologisk, kildesortering, blomsterjord, gjødsel, kolonihage, parsellhage, kjøkkenhage, gårdhave, park, johanna, greenline, biolan, stiga kitchen, embla kitchen, heller, hage, gjerde, hengekøye, hengestol, hagebenk, plentraktor, lekestue, daybed, levegg, hagebord, snøfreser, basseng, belegningsstein, parasoll, paviljong, weber, markise, sitteklipper, solseng, robotklipper, rotting, putekasse, gassgrill, hagemøbler, utemøbler, gressklipper, drivhus, grill, motorsag
Tilstand Ny

Generell info

Besøk VANNHANDEL.NO og se våre utvalgte høykvalitetsprodukter til yrke og fritid, offshore og onshore.

Tlf 90609695
finn@vannhandel.no
www.vannhandel.no/vh
www.finn.no/butikk/vannhandel
www.facebook.com/vannhandel
www.youtube.com/vannhandel
www.twitter.com/vannhandel

3254 Larvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 121384474
Sist endret 20. apr. 2020 22:55

Rapporter annonse