Prins Snute fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Snute er en sjarmerende hannkatt på ca 3,5 år. Han ble funnet ute sammen med 2 andre kullsøsken høsten 2017 og har vært i fosterhjem siden.

Snute har virkelig fått en spesiell plass i hjertene våre, hans uttrykksfulle øyne og sosiale vesen gjør inntrykk. Snute har gjort det til sin overordnede oppgave å bli venn med alle de 6 kattene i leiligheten. Han har et utrolig fint, sosialt språk, og er nysgjerrig og utforskende av natur. I tillegg har han et betydelig energinivå, det er mye krutt som skal ut i løpet av en dag. I dag går det i sprintintervaller gjennom leiligheten, så på hans vegne tror vi det vil være populært å kunne avansere til større distanseetapper :) Han liker seg også i høyden, jo høyere jo bedre; være seg garderobeskap eller hyller oppunder taket. Dermed blir gode klatremuligheter, både for lek og avslapping, også satt opp på ønskelisten! Han ELSKER lek med de andre kattene, men han har en tendens til å bli i overkant ivrig som kan oppleves skremmende for mindre robuste katter. Samtidig er han en kosegris, og bruker enhver villig (og uvillig) katt som hodepute til å blunde på. I tillegg må det nevnes at Snute har lært seg to ord; sitt eget navn og nei! (som kommer godt med når klatring i gardiner blir fristende).

Det har vært en lang reise å jobbe med Snute til å bli vant til mennesker. Det er fortsatt skumle saker når et menneske invaderer hans intimsone, men han har hatt stor fremgang de siste 3 årene, og med tålmodighet, lek og repetisjoner er det mulig å utfordre Snutes komfortsone videre.

Vi håper Snute kan få et rolig hjem, fortrinnsvis med andre katter, og med tålmodige eiere som forstår at en katt som hadde sine første måneder helt uten menneskekontakt, er et prosjekt som krever innsats før belønningen kommer i retur.

Født ca 01.06.2017

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4032 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 119609319
Sist endret 10. jun. 2020 11:55

Rapporter annonse