Video

Miljøvennlig rengjøring med INTELblast IBL Mini tørrisblåsemaskin

Til salgs
84 900 kr
DEN ULTIMATE RENGJØRINGEN - HELT UTEN VANN OG KJEMIKALIER!
Gjør rent og fjerner belegg, irrdannelse, oksyderinger, sot, og andre urenheter på elektronikk, produksjonsmaskiner, ovner, etc.

FREDAGSMASKINEN
IBLMini kaller vi gjerne "fredagsmaskinen" fordi den er svært populær til rutinemessige rengjøringsoppgaver innen både næringsmiddelproduksjon og emballasjeindustri. Maskinen er også svært godt egnet for bruk i elektriske tavler og hovedskap, strømsentraler, datasentraler, serverparker, o.l. pga den unike kombinasjonen størrelse og kapasitet.

LAVT LUFTFORBRUK
IBLMini kan brukes med den trykklufttilgangen som allerede finnes i de fleste produksjonsmiljøer og verksteder. Den kan brukes med så lite som 500 liter pr min, ved et trykk på 7 bar inn på maskinen. Dette er unikt!

FLEKSIBILITET
Ved å justére opp maskinens mating av luft og tørris, kan man blåse bort f.eks. tunge belegg som tectyl og tjære, asfalt, maling, etc. helt uten å skade underlaget, slik man ville gjort med sandblåsing, soda og lignende.

Du kan også justére ned trykk og mating og benytte en crusher som lar deg blåse rent inne i f.eks. elektriske tavler og koblingssentraler - uten å slå av strømmen!
Tørris er ikke-ledende og 100% fritt for fuktighet.

Effektivt og skånsomt bil og MC : eksteriør, interiør, understell, motor, motorrom og elektronikk kan tørrisblåses helt uten fare for å ødelegge noe.

TØRRIS ER...
100% tørt - etterlater ingen fukt eller sekundært avfall
100% skånsomt mot underlag - men svært effektivt på urenheter og belegg
100% bærekraftig, miljøvennlig rengjøring - tilfører ikke ny CO2 til atmosfæren

HVORFOR ER TØRRIS MILJØVENNLIG?
Tørris etterlater ikke avfall annet enn de urenhetene du fjerner fra objektet som rengjøres. Vi produserer tørrispellets ved å utvinne CO2 fra luften omkring oss, og når tørrisen treffer overflaten, sprenger den bort urenheter ved at den ekspanderer til gass i løpet av et nanosekund. Dermed er dette et kretsløp som er miljøvennlig og som ikke tilfører ny CO2 til atmosfæren.

KOMPRESSORER - SALG OG UTLEIE
Vi både selger og leier ut kompressorer som takler alle oppgaver, og kan levere komplett oppsett inkludert tørris til der du skal utføre jobben.

VELKJENTE FORDELER
IBL Mini har store punkteringsfrie hjul, luftflyt gjennom alle rørdeler uten struping, kun FESTO-komponenter og 5 meter 1/2'' blåseslange.

DIMENSJONER / VEKT
Bredde: 480 mm
Dybde: 550 mm
Høyde: 895 mm
Vekt: 29 kg
Tilstand Ny

Generell info

Paintbox Pro AS har kontorer, lager, og serviceverksted i Trondheim. Herfra driver vi landsdekkende salg av overflatebehandlingsutstyr, samt prosjektering og oppføring av lakkeringskabiner og sandblåseanlegg.

Paintbox Pro er hovedimportør/grossist på de fleste varemerkene vi markedsfører.

Alle priser er eksklusive merverdiavgift med mindre annet er oppgitt.

Fossegrenda 30 C, 7038 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 119454360
Sist endret 26. apr. 2020 09:09

Rapporter annonse