Telt Westfield Carina *Best på Camping Bobil og Fritid*

Til salgs
12 995 kr
Telt Westfield Carina 350 H:235-250cm inkl. AAS.

Westfield Carina ble BEST I TEST i magasinet Bobil & Caravan utgave 04/2016.

CARINA 350 er et premium oppblåsbart telt med et tidløst og stilig design! Westfield har kombinert avansert teknologi og brukt kun de beste og mest slitesterke materialene som gir teltet lang levetid, samtidig som vekten er lav.

Teltet monteres i skinnen på campingvognen eller i en egen teltskinne (varenr. 19000). Kan monteres på både campingvogn og bobil.

De tradisjonelle stengene er erstattet av kraftige, lufttette og oppblåsbare luftslanger som er fast tilkoblet teltet. Luftslangene består av tre lag og er meget solide, men samtidig fleksible, så du vil aldri oppleve at de knekker eller blir bøyd pga kraftig vind.

Det nye, innovative og patenterte Advanced Air System® (AAS) gjør at alle luftslangene er sammenkoblet slik at teltet pumpes opp fra kun ett punkt. Det er veldig enkelt å bruke den manuelle pumpen som følger med, så hele teltet er satt opp i løpet av få minutter!

CARINA 350 har store panoramavinduer foran, på sidene og i taket som gir deg perfekt utsyn og gjør at du får masse lys inn i teltet. Både vinduene og dørene har myggnetting. Det er god plass til stoler og bord inni teltet hvis man ønsker å sitte inne og være skjermet fra vær og vind. Gardiner/skjerming som hindrer innsyn følger med.

Teltet er laget av HydroTech® XT som gjør at teltet er meget sterkt, solid og UV-bestandig så det har lang levetid, samtidig som vekten er lav. Understykke og hjulbuedeksel følger med, samt stormsikringer med refleks og stenger inn mot veggen på campingvognen/ bobilen som gjør teltet tettere når det blåser eller er uvær.

Teltet er meget enkelt å pumpe opp og pakke sammen; det er bare å slippe ut luften og brette sammen teltet. En praktisk bag følger med så det er lett å transportere teltet.
CARINA 350 er laget av HydraDore XT som har 6000 i vannsøyle. Det betyr hvor høyt trykk vannet må ha for å trenge igjennom stoffet. En vannsøyle fra 3000 og høyere regnes som vanntett.

Høyden måles når campingvognen/bobilen står på et jevnt underlag og du måler fra skinnen/markisen og ned i bakken.

Bredde 350cm.
Dybde 240-260cm.
Monteringshøyde 235-250cm.
Mål sammenpakket 116x38x34cm.
Egenvekt 25kg.
Farge grå med røde detaljer.

Varenummer: 216101
Tilstand Ny

Generell info

Klikk på vår logo øverst i høyre hjørne for å gå direkte til vår nettbutikk. Vi tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling både for bedrifter og private. Alle priser oppgitt ink.mva. Prisendringer kan forekomme, ta kontakt med oss dersom prisen ikke stemmer overrens med annonsen. Alle annonser som er merket med **KAMPANJE **, salg eller tilbud er kun gyldig i en viss periode. Hvis avvik mellom annonse og pris i nettbutikk er det alltid nettbutikkens priser som er gjeldene. Det kan forekomme at annonser blir liggende lengre en kampanjeperioden. Sjekk derfor kpn.no for riktig pris. Kundesenter: TLF: 4000 4474 - kundeservice@kpn.no Åpningstid: 10:00-16:00

Nesbruveien 75, 1394 Nesbru

Annonseinformasjon

FINN-kode 119089803
Sist endret 15. sep. 2020 14:03

Rapporter annonse