Utrolig praktisk bysykkel

Til salgs
53 000 kr
Packster har blitt en stor suksess. Dette er modellen med det korteste lasteplanet på 40 cm. Rart? Absolutt ikke, for den holder hva den lover: En perfekt krysning av en elsykkel og en lastesykkel. Det er fortsatt mye du får med deg barn, verktøy, veske, sekk, handleposer og varer, på en smidig og letthåndterlig bysykkel som kun er litt lenger enn en vanlig sykkel, og veier cirka 30 kg.

Packster 40 er totalt 223 cm lang. På det 40 cm lange lasteplanet kan du velge mellom en lett demonter finérboks i 31 cm bredde eller et carrysystem med aluramme som er 41 cm bred. Til det siste kan du kjøpe med barnesete som enkelt kan foldes ned i bunnen. Bruker du ikke barnesete, er det mulig med en hanskeboks i bunn. Presenning har vi til begge løsningene.

Packster 40 touring er utstyrt med Shimano Deore Shadow+ 10 gir, kraftfulle Tektro Auriga hydrauliske skivebremser, Schwalbe Big Ben dekk på 20 tommers forhjul og 26 tommers bakhjul. Tillatt totalvekt 160 kilo. Høy komfort med dempegaffel, godt sete og demper i setepinnen.

Velger du den litt dyrere versjonen Packster vario med trinnløst navgir får du også karbonbelte fra Gates i stedet for kjede. Beltedrift er en spennende løsning, langt mer robust og ruster ikke.

Elsykkelen er utstyrt med Bosch Performance CX krankmotor som hjelper deg opp til 25 km/t. Kontrollenheten gir deg mulighet til å velge mellom ingen assistanse eller fire nivåer fra eco til turbo, avhengig av om du ønsker kraft eller rekkevidde.

På ramma er det festet et Bosch Li-ion batteri på 500 Wh (36V/13,4 Ah) som gir en rekkevidde på 60-90 km avhengig av assistansenivået og hvor tungt du laster. Batteriet lades enten fastmontert på elsykkelen eller det kan låses opp og tas ut for lading.

Packsters batterikapasitet kan dobles ved å kjøpe Bosch sitt nye Dual Battery System, og du har hele 1.000 Wh tilgjengelig. Lading og bruk er like enkel som om det bare var ett batteri.

Riese & Müller Packster leveres i universal størrelse for alle mellom 150-195 cm, med bagasjebrett, skjermer, kraftig støtte og lys. Rammefargene er lysegrå eller rød.

Dette er prisen for den rimeligste Packster 40-utgaven. Tilleggsutstyr for barne- og varefrakt bestilles ved siden av.

Se flere av de ulike Packster-variantene her:
https://evoelsykler.no/?s=packster+40&post_type=product
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

I samarbeid med Resurs Bank tilbyr vi kjøp av elsykkel med 30-60 dagers betalingsutsettelse - helt kostnadsfritt. Alternativt nedbetaling over 12 måneder - rentefritt, kun gebyrer kommer som kostnad. Sjekk http://evoelsykler.no/faktura-eller-delbetaling/

Redd for at elsykkelen din blir stjålet eller ødelagt? Velg Elsykkelforsikringen fra EVO Elsykler og Tide Forsikring:
https://evo.norsksykkel.no/

EVO Elsykler tilbyr elsykler med løsninger som dekker de fleste daglige transportformål. Fellesnevneren er god kvalitet, flott design og en anvendelighet som gjør at du bruker elsykkelen mye mer enn du hadde tenkt til. Sykkelturene blir hyppigere, de blir lengre og de blir morsommere. Plutselig var det slutt på bilbruk i hverdagen.

Velkommen til EVO Elsyklers butikker på Skøyen og i Nydalen hvor du kan få en god prat med erfarne elsyklister, svar på alle praktiske og tekniske spørsmål, få prøvesykle de modellene du er nysgjerrig på og dermed velge den som er best for deg.

Vi har egne verksted i butikkene og utfører førstegangsservice gratis.
For garanti- og reklamasjonsrettigheter se her:
http://evoelsykler.no/kundesenter/

ÅPNINGSTIDER
Mandag til fredag 10-18 og lørdag 10-15

Hjertelig velkommen!

Gjerdrums vei 5, 0484 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 118970319
Sist endret 19. mar. 2020 16:19

Rapporter annonse