Video

AUTOMATISK VANNPLEIESYSTEM TIL POLARBAD - Enkelt vedlikehold av massasjebad

Til salgs
Spa Boy -Automatisk testing og kontroll av vann - 100% trygghet på at ditt badevann alltid er klart til bruk
TELEFON APP og WiFI styring
Med WiFi tilkobling og Arctic app på din telefon kan du styre og kontrollere badet ditt fra hvor som helst verden med noen enle tastetrykk på telefonen din. Perfekt om du for eksempelønsker å senke vanntemperaturen når du ikke bruker badet, men vil ha perfekt temperatur i vannet når du kommer frem til hytta etter en hard uke på jobben. Et enkelt trykk på tlf Appen og du kan gå rett i badet når du kommer frem. Det er til og med enklere enn "Ring hytta varm"

I tillegg til alle fordelene dette gir deg som eier og bruker, kan vår serviceavdeling (med din tillatelse) også logge seg på badet ditt. Vi kan da sjekke at alt er som det skal. og vi kan til og med legge inn ny og oppdatert software etterhvert som det kommer nye funksjoner i systemet, slik at badet ditt alltid har de nyeste og beste funksjonene tilgjengelig :-)

Spa Boy håndterer en av de største bekymringene mange har mht. bassenger og boblebad: vedlikehold av vannet. Det finnes mange boblebadfunksjoner og mye utstyr tilgjengelig som kan bidra til å redusere forbruket av både tid og kjemikalier. Alle disse krever imidlertid at boblebadeieren fysisk tester vannet med de noe primitive teststrimlene av lakmuspapir. Forestill deg at du også må gjøre dette når det er mørkt, snøvær og temperaturen er 15 grader minus, så ser du hvor brysomt dette er. Spa Boy endrer dette fullstendig. De viktigste faktorene for vedlikeholdet av vann (pH og desinfeksjonsmiddel) måles nå automatisk med noen sekunders intervaller via sensorer med medisinsk presisjonsnivå. Resultatene sendes til spakontrollsenteret og vises i et format som er lett å avlese på spatoppen, på app og på din Arctic Spa nettportal. I tillegg er Spa Boy integrert med Onzen-saltvannsystemet, slik at desinfiseringsnivået justeres automatisk! Du slipper teststrimler og manuell dosering eller justering av desinfeksjonsmidler. Resultatet? Konstant krystallklart, sikkert badevann som ukter og føles fantastisk, med en helt minimal innsats.

Spaboy kan du få på alle Polarbad - spør oss om tilbud

Tlf: 90618168 mail: jostein@jostein.no
Tilstand Ny

Generell info

Vi har åpnet ny og større utstilling!
Falkenborgveien 38 (Leangen)
7044 Trondheim
Mellom Shell stasjon og Rockwool på Leangen

Vi har ca 30 forskjellige modeller utstilt i butikken

Spabutikken Polarbad har generalagentur for både Gecko Electronics og Balboa Instruments som er leverandør av elektronikken til de aller fleste spaprodusenter. Vi kan derfor utføre servicearbeid på de fleste massasjebad.

Vi kan bistå med store og små servicejobber, dette være seg feilsøking av elektronikk, feilsøking og tetting av lekkasjer, reparasjon av frostskader, og så videre.......

Vi kan også oppgradere mange bad med nye og bedre løsninger som : Saltrenseanlegg, UV-C Reseanlegg, Stereosystemer, WiFi connection og smartPhone app på din telefon, Defa Spaalarm, og mye mye annet.

Vi har også nye lokk til de fleste størrelser bad, å om vi ikke skulle ha et som passer får vi bestilt dette til dine mål.

Om badet bare brukes i sommer / vintersesong kan det være lurt å få tømt rør og slanger for vann for å unngå frostskader og algevekst i rør og slanger - Vi kan selvsagt bidra også på dette.

Vi har flere år på rad mottatt hedersprisen som "Dealer of the year outstanding service" Dette er en prestijetung pris som det kun deles ut en av hvert år for hele det europeiske markedet.

Falkenborgveien 38, 7044 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 118782929
Sist endret 23. apr. 2018 13:41

Rapporter annonse