Sun Dolphin Ahala 11,5 SUP

Til salgs
6 990 kr
AHALA 11,5 FOT SUP

Ahala 11,5 ft. ( Stand-Up-Paddleboards -SUP) er produsert av Nord-Amerikas ledende produsent av friluftsprodukter. Vi har importerer kajakker, kanoer, padlebåter og SUP produkter fra denne leverandør i over 12 år.

SUP-brettet produseres i FORTIFLEX ® High Density Polyetylen og har svært høy kvalitet. Som du forstår er dette IKKE et oppblåsbart brett, men et fast brett med sine store fordeler:

- tåler røff behandling
- kan lagres ute hele året
- svært stabilt på vannet
-beholder alltid sin stivhet i brettet
- ingen vedlikehold

RASK OG GOD I SJØEN
Ahala 11,5 SUP er et stabil og morsomt brett å padle. Du har 100% kontroll på brettet når du er ute på vannet å padler, dette fordi brettet er veldig stabil. Brettet glir godt i vannet og er en glede å padle, både for nybegynnere og for de som har litt mer erfaring med SUP padling.
Det er i tillegg retningsstabilt.

ENKELT Å LÆRE, ENKELT Å BRUKE
SunDolphin sine SUP brett blir produsert for at du som nybegynner skal føle deg trygg fra første padletak. Vi har mange års erfaring med SUP brett og våre kunder gir oss svært gode tilbakemeldinger på stabilitet og kvalitet. På første tur vil du oppdage stabilitet, som gir deg trygghet og glede. SUP-padling er en flott form for padling og du får i tillegg god trening i ben, armer, rygg, mave og bryst.

HVORFOR STARTE MED STAND UP PADLING?
Den store fordelen med SunDolphin sine SUP-produkter er at du ikke trenger noen erfaring for å nyte padleturen. Man trenger ikke å ha mye kondisjon eller være spesielt sterk for å ha glede av et SUP brett. Terskelen for å mestre og hygge seg på vannet er med andre ord lav. SUP er derfor en fin familieaktivitet og en veldig flott sport for mange som ønsker seg en treningstur sammen.. Det er ikke tilfeldig at SUP-padling er en av de raskest voksende sportsaktiviteter i verden.

MORSOMT Å LEKE MED
Du kan også bruke SUP-brettet til lek/ moro og også som en badeplattform for de minste barna. Brettet er også enkelt å lagre på de fleste båter. Du kan velge følgende farger: blått/hvitt eller turkis/hvitt.
UV-stabiliseringen av SUP-brettet, sørger for at fargen holder seg i år etter år.

Send oss en e-post eller ring oss på 915 39 124 for ytterligere informasjon

Sun Dolphin Ahala 11,5 er et SUP brett for første gangs padlere og de litt mer erfarne som vil elske den totale ytelse på brettet. Den store flate på brettet gjør det til det perfekte brett for familier, fitness og andre som vil ha det gøy!

Med sklisikre overflate, oppbevaringsrom, sikkerhetsbånd og 2 gode bærehåndtak er dette et flott SUP brett. Meget høy kvalitet på SUP brettet til en fantatisk pris.

NÅ Kun Kr 6.990,-

Tekniske data:

Lengde: 351 cm
Bredde_ 86 cm
Høyde: 16 cm
Vekt: 25 kilo
Kapasitet: 113 kilo

Farge: Turkis/Hvitt eller Blå/Hvitt

Ta kontakt med oss på 915 39 124 eller send oss en e-post til siv@kanobutikken.no for en SUP samtale.
Tilstand Ny

Steinsvikgrend 1, 5251 Søreidgrend

Annonseinformasjon

FINN-kode 116834769
Sist endret 12. mar. 2020 18:11

Rapporter annonse