ICEMASTER 50L skumisolert kjøleboks

Til salgs
1 399 kr
Leveres også i 70L og 120L størrelser (se alternativer i nettbutikken).

Bestill ved å klikke "Kjøp i nettbutikk" til høyre på siden. Kan sendes eller hentes i vår butikk i Sarpsborg.

Innerbeholder av næringsmiddelkvalitet, renskåret fisk og kjøtt kan derfor lagres direkte i boksen hvis ønskelig.


Kjøleboks ICEMASTER PRO 50-70-120 liter
Skumisolert med 50mm veggtykkelse.
Svært god isolasjonsevne og en solid konstruksjon.

En ny serie passive isbokser av profesjonell kvalitet som leveres i tre størrelser. Isolasjonen er hele 50mm tykk, helskummet med polyuretanskum som gir en unik isolasjonsevne. I sterk kontrast til billige kjølebokser med "luft" som isolasjonsmateriale. Jo høyere omgivelsestemperaturen er, jo mer vil du sette pris på din ICEMASTER PRO kjøleboks.

Denne serien kjølebokser er perfekt for varme sommerdager i båten, på terrassen eller til lange bilturer. Med stort volum har du god plass både til mat, drikke og rikelig med is som holder disse boksene kalde i opp til flere døgn før ny påfyll av is eller fryseelementer er nødvendig. Innerbeholderen er laget av næringsmiddelkvalitet slik at du gjerne kan oppbevare fisk eller mat direkte i boksen.


EGENSKAPER
50mm tykke vegger isolert med polyuretanskum
Beslag av rustfritt stål
Dreneringsplugg
Remfester (remmer ikke inkl)
Food-grade innerbeholder og pakninger
Kraftige håndtak på sidene med innebygget flaskeåpner
Låsbart lokk (lås ikke inkl)
Høy kvalitet vs. pris


SPESIFIKASJONER

Varenr Volum (L) Mål LxBxH (mm)
1032042 50 707x372x380
1032043 70 756x423x444
1032044 120 900x500x525
Tilstand Ny

Generell info

NB! VI HAR NY BESØKS- OG HENTEADRESSE:

TOPP FRITID AS
SURFELLINGEN 2
1739 BORGENHAUGEN


MER NYTTIG INFO:

1) FÅ DE BESTE TILBUDENE FØRST!
Hvis du syns vi har spennende produkter her på FINN.no, klikk knappen "Følg firma" så blir du automatisk oppdatert når vi legger ut noe nytt.

2) SPENNENDE, HAR DERE FLERE PRODUKTER?
Du ser alle produktene ved å klikke på "Flere annonser", men det er bare noen få sammenlignet med hva du finner på toppfritid.no (klikk på Firmaets hjemmeside). Der kan du kjøpe produkter fra hele vårt sortiment, vi sender daglig til hele Norge. Husk å registrere deg for vårt nyhetsbrev som du finner nederst på siden.

3) HVORDAN BESTILLE?
Klikk på knappen "Kjøp i nettbutikk" og bestill varen der. Hvis denne knappen ikke er tilgjengelig kan du søke opp varen på toppfritid.no eller sende e-post til post@toppfritid.no eller også ringe oss på 90668280 så hjelper vi deg.


MER INFO I NETTBUTIKKEN
I nettbutikken ser du om varen er på lager hos oss, eventuelt estimert leveringstid. Du får automatisk beregnet fraktkostnad hvis du er innlogget. Du kan bestille for henting i butikk eller få varen sendt hjem. Vi tilbyr 100% sikker betaling med kort eller Klarna. Du velger enkelt leveringsmåte og betalingsmåte i kassen.

*Ikke alle varer kan sendes (f.eks. tilhengere).


VÅRE ÅPNINGSTIDER og TELEFONTIDER

Man, tir, ons, fre: 10-16
Torsdag: 10-18
Lør-søn: Stengt

OM TOPP FRITID AS
Butikk og lager ligger i Sarpsborg kun 1 time fra Oslo og 20 min. fra svenskegrensen. Stikk innom når du har turen forbi, butikken ligger på Borgenhaugen kun 7 minutter fra avkjøring E6. Vi har også eget verksted for mange av produktene vi selger inkludert service på CFMOTO ATV og BK Hengeren tilhengere. Vi reparerer også 12V/gass kjøleskap, kokeapparat, Wallas produkter m.m.

VÅRE PRISER
De annonserte prisene er alltid inkl. mva. levert ved vår adresse. Noen produkter kan ha tilleggsavgifter, gebyrer, klargjøringskostnader e.l. Dette vil normalt komme fram i annonsen eller ordrebekreftelsen. Porto tilkommer hvis varen skal sendes hjem til deg (beregnes automatisk i webshop eller avtales med oss).


NB! Det er krevende å holde alle annonser på FINN.no oppdatert til en hver tid så vi må ta forbehold om feil i priser, spesifikasjoner og leveringsevne.


VELKOMMEN TIL TOPP FRITID

Surfellingen 2, 1739 Borgenhaugen

Annonseinformasjon

FINN-kode 116480605
Sist endret 29. des. 2020 12:56

Rapporter annonse