KAMPANJE PÅ RAYMARINE AXIOM 9 OG QUANTUM RADAR PAKKE

Til salgs
23 990 kr
Vinterkampanje på Raymarine Radarpakke

Pakken består av;
Raymarine Axiom 9 MFD Multitouch Kartplotter
Quantum Q24C Radarantenne
10m Spenningskabel for Q24C

KAMPANJEPRIS, KR 23990,- (VEIL PRIS KR 31980,-)

Raymarine Axiom 9 - et kraftig, nytt multifunksjonsnavigasjonssystem fra Raymarine. Axiom 9 er utstyrt med det splitter nye operativsystemet LightHouse 3 og superrask firekjernersytelse. Nå får du en helt ny opplevelse på vannet.

Axiom 9 kan utvides med nye funksjoner etter hvert som du får behov for det. Den støtter hele utvalget av Raymarine-tilbehør, inkludert Quantum-radar, CHIRP-ekkolodd, termiske FLIR-kameraer, integrert lyd, instrumenter, kameraer og Evolution autopiloten. Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling kommer som standard og gjør det mulig å bruke de nyeste Raymarine-appene for nettbrett og smarttelefoner.

Raymarine Quantum Radar fra FLIR er neste generasjons marine radar med CHIRP-pulskompresjonsteknologi. Quantum setter en ny standard for kompakte solid state -radarer, og leverer en overlegen radaravbildning på både lange og ekstremt korte avstander. Integrert Wi-Fi og tynne kabler forenkler installasjonen i tillegg til at Quantums energieffektive og lette design gir sikkert stråleutslipp og vesentlig redusert strømforbruk.

Hovedfunksjoner;

*FLIRs eksklusive og avanserte ATX-målseparasjonsteknologi viser mål som båter, landemerker, steiner, bøyer, og værceller med uovertruffen oppløsning og separasjonskvalitet.

*Utmerket deteksjon på kort avstander og forbedrede måldetaljer med 18 fot (6 m) minimum rekkevidde

*CHIRP-pulskompresjon sikrer at mer energi når hvert mål, noe som resulterer i overlegne bilder på lange avstander

*Quantums CHIRP-pulskompresjonsteknologi identifiserer små, svake mål, selv når de er plassert nærme sterke reflektorer.

*Quantum solid-state -teknologi er klar til bruk i løpet av sekunder, uten noen lengre oppvarmingsperiode.

*Enkel Wi-Fi-forbindelse mellom Quantum og alle Raymarine Lighthouse II drevne MFD-er Quantums strømkabel har begrenset diameter og er lett å trekke gjennom trange steder

* Lett å oppgradere - Quantum bruker samme boltmønster som forrige generasjons radarer.

*Veier kun 5,5kg (det er 50 % mindre enn konvensjonelle magnetronradarer)

*Svært lavt strømforbruk (17 watt overføring og 7 watt i ventemodus)

VI ER RAYMARINE SERVICEFORHANDLER; Å kjøpe gjennom en serviceforhandler gir deg god trygghet på at varene kommer fra godkjent norsk importør samt at du hele tiden er garantert god oppfølging hvis noe skulle skje med din Raymarine installasjon.
Tilstand Ny

Generell info

MjøsService AS er innlandets største leverandør av elektronikk for jakt, fiske og fritidsbåt. Vi samarbeider med Norges ledende importører, og kan tilby deg det beste utstyret som finnes på markedet. Lang erfaring garanterer for fagkunnskap og trygghet. Spør oss gjerne om montering av utstyr.

MJØSSERVICE AS - FAGHANDEL MED LAVE PRISER PÅ ELEKTRONIKK.!

TRYGG NETTHANDEL PÅ WWW.MJOSSERVICE.NO

POSTPAKKER SENDES OVER HELE LANDET

2801 Gjøvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 114151104
Sist endret 1. jan. 2021 11:23

Rapporter annonse