Svømmebasseng for norske forhold.

Til salgs
206 000 kr
Glassfiberbasseng fra AVI SkyMirror har vært en bestselger i Norge i mange år. Dette er selvsagt ikke uten grunn; Vi leverer flest glassfiber- basseng i landet og er stolte av å ha markedets mest fornøyde kunder på svømmebasseng.

AVI SkyMirror glassfiberbasseng må på ingen måte sammenliknes eller forveksles med rimelige alternativer fra andre produsenter med kjerne av skum. Dette er fordi SkyMirror glassfiberbasseng er laget for Norske forhold med en kjerne av honeycomb i hele basseng-konstruksjonen for å tåle både tele i bakken og den slitasje vårt nordiske klima gir.Basseng / Svømmebasseng med livstids-garanti

Så sikker er vi på våre basseng løsninger av vi gir deg livstids-garanti på konstruksjonen!

Basseng fra AVI; Marine, Laguna. Delta og Golf er alle luksuriøse bassengtyper som markedet har opparbeidet god tillit til. Både på grunn av den solide konstruksjonen og fordi de har praktiske detaljer du som bassengeier vil sette pris på. Alle våre svømmebasseng er støpt i glassfiber med en solid honeycomb-kjerne og leveres i himmelblå eller hvit. Andre farger kan selvsagt leveres på forespørsel.

Alle basseng modellene har innvendig trapp ned i vannet. Delta og Marine har sittebenk og liggestol delvis nede i vannet. Marine er meget barne-vennlig svømmebasseng fordi den har skrå bunn. Dybdeforskjellen varierer såldes fra 1,1 og helt ned til 2 meter. De øvrige basseng fra AVI SkyMirror-modellene har en fast dybde på 1,5 meter.


4x8m AVI Marine

Livstids Garanti


TOTALLEVERANDØR AV DITT BASSENGPROSJEKT

Bassengspesialisten utfører hele prosessen fra befaring til bade-klart basseng i din hage.
Våre erfarne konsulenter har lang fartstid i bransjen og vil både kunne befare plasseringen og gi de beste råd i kjøps-prosessen. Våre egne ansatte installatører innehar spisskompetanse på alle nødvendige fagfelt for at resultatet skal bli så perfekt som forventet.

Vi tar oss av hele prosjektet fra A-til-Å for at du skal få en trygg bassenghandel.

Prisen inkluderer MVA - AVI Marine 4x8 glassfiberbasseng, 1,0Hk pumpe, rensefilter, skimmer, returventiler og rørsystem.
Tilstand Ny

Generell info

Ring gjerne 69277444 for mer info og et uforpliktende tilbud.

Osloveien 234, 1538 Moss

Annonseinformasjon

FINN-kode 114044616
Sist endret 23. jul. 2019 23:31

Rapporter annonse