KAMPANJE! - IPC FOMA Powerheater Fire 25

Til salgs
16 400 kr
Prisen ink. MVA.

Art. nr: 162400

Produktinformasjon
Foma Powerheater Fire 25 er en meget effektiv og driftssikker strålevarmer, som kan fyres med diesel eller parafin. Den har en meget ren forbrenning, slik at utslippsverdiene nesten ikke er målbare. Powerheater Fire 25 har en solid stålramme med kjørehåndtak som er pulver lakkert for å tåle røft miljø. Store solide hjul gjør Powerheater Fire 25 lett å transportere. Powerheater Fire 25 er utrustet med fotoelektrisk flammevakt og sikkerhetstermostat med manuell reset. Brennkammer på Powerheater Fire 25 er i AISI430 rustfritt stål. Dette gir maksimal levetid. Powerheater Fire 25 kan tilkoples romtermostat. Strålevarmeren passer for tørking av bygninger, byggeplasser og for oppvarming av små og mellomstore arealer. Fyll opp drivstofftanken, kople til strømmen og kjenn umiddelbart den høye varmeeffekten.
Tilstand Ny

Generell info

S&S Energiteknikk er autorisert IPC FOMA forhandler og service partner. Hos oss finner du alle IPC Foma modeller, tilbehør og reserve deler.

Svært gunstig delbetaling gjennom Resurs Bank med opptil 24 måneder rentefritt nedbetalingstid. Mer informasjon finner du på vår websiden: http://s-energi.no/resurs-bank/.

Kontakt info:
post@s-energi.no
www.s-energi.no

1914 Ytre Enebakk

Annonseinformasjon

FINN-kode 112529170
Sist endret 20. jan. 2018 22:22

Rapporter annonse