Thermocold kjølerom - Std4- FRI FRAKT

Til salgs
44 990 kr
Thermocold Kjølerom Std 4

Mål: D1200x1650xH1948 med gulv (integrert dør)

Leveres komplett med kjøleaggregat Thermocold EC6
Dette er er konstruert for å gi deg max lagring/hylle plass på minst mulig kvadrat, dette er kongen av kjølerom til privat husholdning og ofte solgt til de som ønsker godplass. Passer til alt fra jakt, epler, syltetøyproduksjon, honning, vin lager og mye mer!

Nettovolum: 3098 liter
Høyde: 1948 + Eventuell sokkel (sokkel 150mm justerbar + -)
Dybde: 1200 Bredde: 1650
Total bredde inkl. luftkanal: 1690 mm

Lydnivå: Isolasjon: 54 mm polyuretan

Effektforbruk: 1,46 A 220-2240V 50Hz

Klimaklasse: T

Kjølemedium: R600a

Mengde: 106g

Termostat: Digital termostat

Avriming Automatisk avriming
Kjølerommene blir produsert i Norge og er bygget opp av prefabrikkerte kjøleromselementer, de har ekstrem god isoleringsverdi, vegger, gulv og tak i rommet er av stål med en utførelse som heter Food Safe. Food Safe tåler høy slitasje over lang tid, og er anbefalt av næringsmiddeltilsynet, food Safe-elementene er bakteriehemmende og svært enkle å holde rene. Hyllene i kjølekjølerommet er trådhyller meget stabile, trygge og funksjonelle. For kjølerom tilpasset dine mål, se kjølerom på mål.

Kjølerommet hjelper til med å redusere svinn, den hever holdbarheten på frukt og grønnsaker, samt at du til en vær tid kan ha alt av drikkevarer nedkjølt. Det er også det den perfekte løsningen for deg som ikke har muligheten for et kjølehjørne/spiskammer på kjøkkenet. Det er heller ikke noe problem og bruke kjølerommet frittstående i et grovkjøkken, bod, vaskerom, kjeller eller ute i garasjen. Du kan også velg fritt mellom kompaktaggregat (Plug and play) eller en todelt splitt aggregat slik at kompressoren kan plasseres i et annet rom en der kjølerommet står. (Splitt maskiner må monteres av autoriserte kjølemontører).

Kjølerommet monterer du opp selv på kort tid, selve rommets vegger, gulv og tak monteres sammen med en nøkkel og helt uten en skrue. Når monteringen er fullført kan du montere på møbel plater fra samtlige leverandører som IKEA, Strai, HTH, Sigdal, Norema osv..
Tilstand Ny

Generell info

Vi sender over hele landet, rask levering-FRI FRAKT

Kastetskogen 4, 3236 Sandefjord

Annonseinformasjon

FINN-kode 111908132
Sist endret 5. apr. 2020 18:42

Rapporter annonse