Søte, lille Hudini fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Hudini er en rolig og snill jente med en utrolig sjarmerende personlighet. Hun bærer litt preg av å bli født på gata, og ble funnet alene 5 mnd gammel januar 2017. Hun har brukt litt tid på å vokse opp til en nydelig ung dame som både er glad i to og firebente.

Hun er utrolig glad i kos, men forstår ikke alltid hvordan det funker - noen ganger når hun vil kose så blunker hun sjarmerende til deg, og legger seg ned og koser med gulvet i stedet. Kommer du mot henne så går hun en halv meter bort og bare venter på kosen. Litt merkelig system, men utrolig søtt å se på.

Hun sier ikke nei til å ligge slakk i sofaen og ligger gjerne sammen med fostersøster og slapper av. Hudini er også utrolig glad i å leke, ballbaner og fjærpinner er den store favoritten. Barn er litt skummelt, så den perfekte familien for Hudini vil ha noen eldre barn eller kun voksne.

Født ca 23.08.2016.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4323 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 111415610
Sist endret 10. jun. 2020 11:54

Rapporter annonse