Quick-up Telt FleXtents PRO 3x3m Hvit, Reklametelt, Messetelt, Markedstelt

Til salgs
3 896 kr
QUICK-UP TELT FLEXTENTS PRO 3X3M HVIT

Quick-up telt FleXtents PRO er et holdbart kvalitets quick-up telt som er lett å sette opp på 60 sekunder. Inkl. plugger og en kraftig praktisk bag med hjul. Et fleksibelt, funksjonelt og holdbart quick-up telt.

PRODUKTSPESIFIKASJONER:
Bredde: 3,00 m.
Lengde: 3,00 m.
Sidehøyde: 2,10-2,40 m.
Mønehøyde: 3,10-3,46 m.
Takduk: 300g/m² 300Dx300D Polyester med PVC bakside
Ramme: Aluminium
Rør / fittings: 40x40x1,1mm + 25x25x1,1mm + 26x13x1,1mm
Brettet dimensjon: 1,52x0,28x0,28m.
Farge: Hvit
Vanntett: 100% Vanntett
Vekt: 30 kg.

Boks dimensjoner:
Boks 1: 31,0 x 35,0 x 167,0 cm.
Boks 2: 41,0 x 10,0 x 43,0 cm.

Inkludert: Jordspyd 25cm, bærebag med hjul

PRODUKTINFORMASJON
- Lett å sette opp på 60 sekunder
- Profesjonell kvalitet
- Funksjonelt design
- Justerbar høyde
- Lett å oppbevare
- Lett å transportere
- Ekspert råd og service
- Inkl. praktisk bag med hjul

FleXtents er det optimale quick-up teltet og no. 1 merkevare i Europa. Dette er et resultat av mange år med innovativ produkt utvikling med fokus på lette og portable telt løsninger i høy profesjonell kvalitet. FleXtents setter standarden for funksjonell design og skaper en perfekt ramme rundt alle typer arrangement og feiringer. Med over 10 på markedet og sin overlegne kvalitet, har FleXtents sikret seg en ledende posisjon på, med tusenvis av glade og fornøyde kunder over hele Europa. Våre profesjonelle ekspert råd og service er en viktig del av vårt konsept.

Quick-up telt FleXtents PRO er et høy kvalitets quick-up telt. Den kombinerer funksjonell elegant design med profesjonell kvalitet. FleXtents PRO er ekstremt lett å sette opp, transportere og oppbevare i den medfølgende bagen med hjul.

Konstruksjon

Den sterke aluminium rammen er laget av kraftige heksagonale rør for maksimal styrke og holdbarhet. Dette betyr at ditt FleXtents er klar for alle oppgaver du gir den. Store fotplater gir stabil og solid ankring ved oppsetting. FleXtents høyden er justerbar i 3 forskjellige posisjoner, så den passer akkurat til dine behov.

Presenning

Teltet er laget av kraftig høy kvalitets polyester med kraftig PVC backing. Teltet er vanntett, UV bestandig, flekkavvisende og vaskbar!

Logo print og Markedsføring

FleXtents er quick-up teltet ditt merke fortjener! Skap mest mulig publisitet med ditt FleXtents. Vi tilbyr høy kvalitets varmeoverføring print på sideveggene, tak kappen og på toppen av ditt FleXtents for optimal profesjonell markedsføring.


Tilbehør

Vi anbefaler å kjøpe en bakkeramme, vekt disker og vår Sikkerhets Pakke som inneholder storm stropper og storm plugger for å øke stabiliteten i tilfelle av vind. Velg sidevegger i forskjellige farger, halv side paneler eller sidevegger med panorama vinduer for å personliggjøre ditt FleXtents enda mer og oppnå forskjellige spennende utseender.
Tilstand Ny

Generell info

Pris inkl. MVA, Toll og Innfortolling.
Vennligst bemerk: Prisen er eksklusiv fraktkostnad.

3150 Danmark

Annonseinformasjon

FINN-kode 110722346
Sist endret 26. aug. 2020 10:41

Rapporter annonse