Tredemølle - NOHrD Sprintbok.

Til salgs
68 995 kr
NYHET! NOHrD Tredemølle - Kun hos WaterRower Norge.

MÅ PRØVES!! Løping på tredemølle blir garantert aldri det samme igjen.

Dette er tredemøllens Rolls Royce - ja den er dyr, men en skjønner fort hvorfor. Stor elegant skjerm følger med - koble den til nett og se nyheter, filmer eller følg med på hvor fort/langt du løper.

NOHrD tredemølle kan prøves i Oslo, Bergen eller Haugesund. Kontakt oss for å avtale tid her: waterrower.no@gmail.com

Mølla er beregnet både for hjemme og studio bruk

NOHrD Tredemølle er en mildt sagt imponerende mølle både hva gjelder utseende, funksjon og kvalitet. Den skiller seg definitivt ut fra de tradisjonelle tredemøllene med sin slanke buede form og det elegante solide treverket.

Svært stille og komfortabel i bruk da den er uten motor og tre er i seg selv et lyddempende materiale. Den har ingen hastighetsbegrensninger og krever heller ingen innstillinger. Ta en komfortabel tur eller en sprint – du bestemmer helt enkelt selv tempoet.

Rammen er møllens mest iøynefallende del. Den er produsert av solid hardtre (velg mellom eik, ask, kirsebær eller valnøtt. Trerammen bidrar til vibrasjonsreduksjon når maskinen er i bruk. Knotter under bidrar til støyreduksjon og stabilitet mot underlaget.

Buede møller er på full fart inn i markedet. Det buede beltet gir en rekke fordeler. Treningen føles lett og naturlig, samtidig som den viser seg å være mer effektivt enn en tradisjonell mølle (30% høyere kaloriforbrenning)og ikke minst er løpekomforten i en helt egen klasse.

Den har et slank og robust håndtak og en 17,3 tommers skjerm for den nye SprintBok-appen. Brukere kan spore ytelsesdata under bruk, samt velge fra en rekke forhåndsdefinerte treningsøkter. Skjermen fungere som en helt vanlig tablet så en kan også surfe på nett, lese nyheter, se film osv.


Vedlikeholdsfri. Bortsett fra vask av utvendige flater (støv ol) er det ingen belteinnstramming, oljing eller smøring av deler som er nødvendige. Møllen er laget for å brukes 10 timer daglig i 10 år.

Beltet består av 62 bevegelige trelameller, hver med en linoleumfinish. Disse er valgt for sine naturlige og holdbare egenskaper. Flexi-lamellene er svært ideelle for støtdemping og gir et svært godt grep under løping.

100% selvbestemt. Mølla er designet for å umiddelbart tilpasse seg brukerens styrkeinngang og løpestil, noe som resulterer i høyere intensitet og gir en mer effektiv løpstrening i forhold til motoriserte tredemøller.

Teknisk detaljer:

Vekt: 100 kg
2020 modell
Maks bruker vekt: 160 kg
Løpeflate: 160 cm x 45 cm
Mål: 180 cm x 70 cm x 140 cm
2 hjul i front for enkel flytting
Tykkelse Treramme: 8cm
17.3 “ tablet er inkludert

Svært stillegående i bruk grunnet ramme i tre og vibrasjonsdempende gummiben
Fås i eik, natural (ask), kirsebær eller valnøtt.
Tilstand Ny

Generell info

Frakt og andre omkostninger er inkludert i pris.

Sender til hele landet

0150 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 109569960
Sist endret 3. jul. 2020 10:52

Rapporter annonse