SE PRISEN! LAMBORGHINI EL-BIL BARN 3-7ÅR

Til salgs
1 699 kr
VI SENDER FRA VÅRT LAGER TIL HELE NORGE!

Stilig Lamborhini El-bil for barn. Ekte åpningsdører i reell Lamborghini-stil. Se bilder! Det er også utstyr som musikk, lys, fjernkontroll og gasspedal!

Leveres med Myke gummihjul!

Kraftig med 2 x 20w motorer på bakhjulene og 2x6v 4,5ah batterier. Her har du en super elektrisk bil som passer for barn i alderen 3-7år!

Spesifikasjoner:

2stk motorer på 20w
Kjøretid på 30-60min (avhenger av underlag, bruker og temperatur/vær)
Hastighet 5-7km/t
Myke gummihjul
Sikkerhetsbelte
Soft-start
åpningsdører i Lambo-stil
Batteriindikator
Musikkeffekter
Enkel montering kreves
Farge rød
Tilstand Ny

Generell info

Vi tar i mot henvendelser per telefon mellom kl 09-20. Øvrige henvendelser sendes per e-post og vi besvarer så raskt vi kan. Stort sett innen et par timer.

Kom innom vår nye butikk i Ivar Lykkes Veg 7, på Tiller i Trondheim og se vårt flotte utvalg av ATV, bil-/fritidsprodukter, tilhengere, hagemaskiner, småmaskiner og kjøretøy til skog og fritid. Vi leverer kvalitetsvarer til markedets beste pris. Vårt motto er å sørge for fornøyde kunder - og vi yter maksimal service!

Vår nettbutikk melhusmotor.no er åpen 24/7 og her kan du søke informasjon og handle døgnet rundt. Vi har samme pris på nett og i butikk, og du kan derfor føle deg trygg på at alle varer er oppdatert til en hver tid. I tillegg kan du her handle med markedets beste betalingsløsninger fra bla. Klarna og PayPal. Vi tilbyr rask levering og lave faste fraktpriser.

Melhus Motor og Fritid har i tillegg til butikk eget serviceverksted for våre produkter. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at dine varer får riktig service og at du får hjelp når noe oppstår.

FINANS - RENTEFRI DELBETALING - LEASING - BETALINGSUTSETTELSE

VI TAR INNBYTTE PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER. VI TAR INNBYTTE AV:
MC - MOPED - SCOOTER - ATV - BÅT - CARAVAN - SMÅMASKINER

Ta kontakt for et godt tilbud!!

STORT UTVALG PRODUKTER TIL GODE PRISER!

Ta kontakt for spørsmål - vi er her for å hjelpe!

0020 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 107799613
Sist endret 10. mai 2020 20:36

Rapporter annonse