Partytelt Original 3x6m PVC Hvit, Hagetelt, Festtelt, Markedstelt, Selskaps telt

Til salgs
4 700 kr
DANCOVER PARTYTELT ORIGINAL 3X6M PVC, HVIT

Det elegante partyteltet i elegant design i slitesterk kvalitet med PVC-duk, galvanisert stålramme og store buede vinduer gir et vakkert lysinnfall. Den innovative vindstoppen med dobbel borrelås hindrer trekk på innsiden av partyteltet.

PRODUKTSPESIFIKASJONER:
Bredde: 3,00 m.
Lengde: 6,00 m.
Sidehøyde: 2,00 m.
Mønehøyde: 2,55 m.
Port (B x H): 1x2/2x2 m.
Port: Borrelås dør åpning i begge endeveggene.
Takduk: Kraftig PVC 500 g/m²
Sideduk: Kraftig PVC 380 g/m²
Ramme: Galvanisert stålkonstruksjon
Rør / fittings: 38x1,1 / 42x1,2mm
Antall personer: 18 - 24
Farge: Hvit
UV: UV-motstandsdyktig
Vanntett: 100% Vanntett
Vekt: 79 kg.

Boks dimensjoner:
Boks 1: 45,0 x 28,0 x 57,0 cm.
Boks 2: 55,0 x 18,0 x 65,0 cm.
Boks 3: 20,0 x 11 x 148,0 cm.
Boks 4: 27,0 x 14 x 199,0 cm.

Inkludert: Jordspyd

PRODUKTINFORMASJON
- Døråpninger i begge endeveggene med borrelås
- Store buede vinduer i sideveggene gir et flott lysinnfall
- Maksimal fleksibilitet med sidevegger i seksjoner på 2 m
- Enkelt å montere med tilhørende festestrikker og borrelås
- Kraftig og holdbar galvanisert stålramme
- Vindstopp med dobbel borrelås hindrer trekk


Våre elegante og klassiske partytelt i seriene Original og Original bølge, er laget i en solid kvalitet med en 100 % vanntett PVC-duk med store buede vinduer i sideveggene. De vakre, klassiske vinduene er ekstra store og gir et fantastisk lysinnfall. I tillegg, serien Original bølge, har en vakker og karakteristisk bølgekappe, som gir partyteltet et mykt og eksklusivt utseende. Denne elegante detaljen smelter sammen med de store buede vinduene, et eksklusivt og elegant partytelt som vil ta seg fantastisk ut på enhver fest, i privat sammenheng eller på et profesjonelt arrangement. Rammen er laget av kraftige galvaniserte stålrør, som du setter sammen uten bruk av spesialverktøy. Partyteltene i PVC leveres komplett med ramme og duk i tillegg til avtakbare side- og endevegger.

Du er velkommen til å kontakte partyteltekspertene som står klare til å gi deg gode råd og besvare spørsmålene du måtte ha om de forskjellige typene partytelt i butikken. Du kan kontakte ekspertene våre i åpningstiden ved å ringe, skrive e-post eller ved å bruke chatten. Du finner all kontaktinformasjon i butikken.

Dancover anbefaler at du kjøper en Safety Pack sammen med det nye partyteltet. En Safety Pack består av stormstropper og lange jordspyd, som sikrer teltet når det blåser mye. Hvis partyteltet er levert uten bunnramme, anbefaler vi kjøp av bunnramme – det gir partytelet enda mer stabilitet.

Reservedeler tilgjengelig til partyteltet

Alle partytelt består av forskjellige deler selv med det mest solide party partyteltet skjer det uhell – eller at deler blir forlagt. Dancover tilbyr reservedeler til partyteltene PVC Original eller PVC Original bølge. Hvis du ved anledning trenger reservedeler til partyteltene PVC Original eller PVC Original bølge, gå til butikken, finn det relevante partyteltet og finn delen(e) som mangler. Deretter bestiller du delen(e), og de leveres innen få dager. På denne måten kan du få glede av partyteltet fra Dancover enda lengre.

Om Dancover

Dancover er den ledende eksperten hva angår partytelt og andre fleksible tildekkingsløsninger. Med vår utstrakte kunnskap og erfaring i dag, er vi en bransjeleder på partytelt og annet partytilbehør. Vi utvikler, produserer og tilbyr innovative, holdbare og funksjonelle partytelt i mange forskjellige størrelser, farger og design. I tillegg tilbyr vi alt fra rimelige partytelt i PE til PVC-partytelt i en profesjonell utleiekvalitet. Vi har personlig service og ekspertene våre står klare til å assistere deg i åpningstiden med de spørsmålene du måtte ha. Kontakt oss på telefon, e-post eller chat.
Tilstand Ny

Generell info

Pris inkl. MVA, Toll og Innfortolling.
Vennligst bemerk: Prisen er eksklusiv fraktkostnad.

3150 Danmark

Annonseinformasjon

FINN-kode 107242716
Sist endret 12. aug. 2020 10:05

Rapporter annonse