Partytelt PLUS 4x6m PE, Hvit, Festtelt, Hagepaviljong, Hagetelt, Markedstelt

Til salgs
3 530 kr
PARTYTELT PLUS 4X6M PE, HVIT

Kvalitetspartyteltet PLUS med kraftig duk og store vinduer til flott innfall av lys. Kraftig ramme laget av galvaniserte stålrør. Vindstoppsystemet i dobbel borrelås sørger for et behagelig inneklima uten trekk. Med partyteltet PLUS får du både et funksjonelt, og mer rimelig alternativ til partyteltene i PVC.

PRODUKTSPESIFIKASJONER:
Bredde: 4,00 m.
Lengde: 6,00 m.
Sidehøyde: 2,00 m.
Mønehøyde: 3,15 m.
Port (B x H): 1,45x2/2,7x2 m.
Port: Borrelås dør åpning i begge endeveggene.
Takduk: Kraftig polyetylen duk 200 g/m²
Sideduk: Kraftig polyetylen duk 200 g/m²
Ramme: Galvanisert stålkonstruksjon
Rør / fittings: 38x1,1 / 42x1,2mm
Antall personer: 24 - 32
Farge: Hvit
UV: UV-motstandsdyktig
Vanntett: 100% Vanntett
Vekt: 72 kg.

Boks dimensjoner:
Boks 1: 55,0 x 18,0 x 65,0 cm.
Boks 2: 50,0 x 17,0 x 55,0 cm.
Boks 3: 19,0 x 14,0 x 217,0 cm.
Boks 4: 23,0 x 14,0 x 199,0 cm.

Inkludert: Jordspyd

PRODUKTINFORMASJON
- Borrelåslukking i dørene på begge endeveggene
- Vindstoppsystem i dobbel borrelås sørger for et behagelig inneklima
- En av våre mest populære og bestselgende partytelt
- Ramme med galvaniserte stålrør
- Sidevegger med 6 m lange seksjoner med store buede vinduer
- De store vinduene sørger for et flott innfall av lys


Partytelt er perfekte til mange anledninger – private arrangementer og feiringer, i tillegg til profesjonelle funksjoner. Våre partytelt i PE er rimelige og et perfekt alternativ til de vanligvis dyrere partyteltene i PVC. Uansett hvilket partytelt du foretrekker, vi tilbyr partytelt i mange forskjellige størrelser, kvaliteter og design. Dancover har mange års erfaring med utvikling av partytelt. Et partytelt skaper den perfekte atmosfæren til viktige anledninger som bryllup, konfirmasjoner, bursdager, skoleavslutninger og andre store arrangement. Et vakkert og funksjonelt partytelt vil også være perfekt til de fleste profesjonelle arrangementer i forbindelse med en messe, en produktlansering, team-building, på piknik med bedriften og mange andre arrangement.

PE-partyteltet PLUS har en kraftig konstruksjon med ramme laget av galvaniserte stålrør låst med muttere i kombinasjon med en 100 % vanntett polyetylenduk. Partyteltet leveres med avtakbare side- og endevegger. De store buede vinduene langs sidene av partyteltet gir et vakkert innfall av lys.

Vær oppmerksom på at PE-partyteltene PLUS er laget for kortvarig bruk. Partyteltene er konstruert med tanke på enkel montering, og bruk for en kort periode. Hvis partyteltet skal bli stående for en lengre periode, da anbefaler vi PVC-modellene eller den profesjonelle partyteltserien – i kraftig aluminium og veldig slitesterk PVC!

Vi anbefaler at du kjøper en sikkerhetspakke med stormstropper og jordspyd, for å sikre partyteltet i tilfelle dårlig vær. Sørg for å lese de generelle sikkerhetsinstruksjonene før du monterer partyteltet.

Reservedeler tilgjengelig til partyteltet

Alle partytelt består av flere forskjellige deler, og selv det mest solide partyteltet kan utsettes for en ulykke – eller at en del mistes, det er derfor vi tilbyr reservedeler til PE-partyteltet PLUS. Hvis du ved anledning trenger en reservedel til PE-partyteltet PLUS, gå til nettbutikken og finn det relevante partyteltet og delene som mangler. Deretter bestiller du reservedelene, og de blir levert hjem til deg i løpet av noen få dager. På denne måten kan du hygge deg med partyteltet fra Dancover enda lengre.

Om Dancover

Dancover er den ledende eksperten når det kommer til partytelt og andre fleksible tildekkingsløsninger. I dag, med vår utstrakte kunnskap og erfaring er vi markedsleder på partytelt og annet partytilbehør. Vi utvikler, produserer og tilbyr innovative, holdbare og funksjonelle partytelt i mange forskjellige størrelser, farger og design.

I tillegg tilbyr vi alt fra rimelige PE-partytelt til PVC-partytelt i en profesjonell utleiekvalitet. Vi har personlig service, og ekspertene våre står klare til å assistere i åpningstiden med alle de spørsmålene du måtte ha. Kontakt oss på telefon, e-post eller chat.
Tilstand Ny

Generell info

Pris inkl. MVA, Toll og Innfortolling.
Vennligst bemerk: Prisen er eksklusiv fraktkostnad.

3150 Danmark

Annonseinformasjon

FINN-kode 107242268
Sist endret 26. aug. 2020 10:43

Rapporter annonse