vidaXL Tursekk XXL 75 L Svart og Grønn (91104)

Til salgs
Vår komfortable og praktiske XXL ryggsekk er den perfekte følgesvennen for backpacking rundt om i verden, camping eller fotturer.

Laget av høy kvalitets belagt 600D polyester, er denne ryggsekken solid og vannavstøtende. Ryggsekken har to brede skulderremmer og en justerbar midjerem med en spenne. Den har en stor kapasitet på 75 liter, slik at du kan pakke alt du trenger til utendørs opplevelser. Den store hovedlommen kan brukes til å lagre store elementer, og dens snørelukking og spenne sørger for at dine eiendeler oppbevares trygt. Ved behov kan hovedlommen bli delt for å organisere dine eiendeler enda bedre. Det er også en lomme med lokk, to sidelommer med glidelås, to sidelommer i netting, og tre frontlommer med glidelås, noe som gir ekstra plass slik at du kan trygt og praktiskt oppbevare tingene du trenger, slik som kniver, glass og lamper.

Detaljer
Farge: Svart og grønn
Materiale: 100% 600D polyester med trekk
Størrelse: 37 x 22,5 x 73 cm (B x D x H)
Kapasitet: 75 L
Vanntett
Komfortable polstrede skulderstropper, hoftebelte og ryggstøtte
2 spearate innerlommer
En stort lomme med snøring og spennestropp
Flere utvendige lommer med glidelås
To sidelommer i netting
Med flere slitesterke spenner
Stoff : Polyester: 100%
Merk: vidaXL
Tilstand Ny

Generell info

VIKTIG: Prisen som er vist kan avvike fra den nåværende prisen. Vennligst sjekk nettsiden vår for den nåværende prisen. Det er ikke mulig å forhandle om prisen.

5804 AM Nederland

Annonseinformasjon

FINN-kode 106747378
Sist endret 12. nov. 2019 07:36

Rapporter annonse