Cinderella Comfort

Til salgs
35 990 kr
Cinderella Comfort er et nytt konsept innen forbrenningstoalettsystemer og hyttedoer, og hever standarden ytterligere på Cinderella. Med dette forbrenningstoalettet får du et vesentlig bedre inne-klima og tilnærmet samme komfortable toalettopplevelse som hjemme. Toalettet er basert på markedsleder Cinderella Classic, som er solgt til mer enn 50 000 kunder i Norden. Toalettet trenger ikke vann eller avløp, og ALT toalettavfall forbrennes ved høy temperatur til minimal askemengde.

Cinderella Comfort leveres med informasjonsdisplay. Displayet gir deg løpende informasjon om bruk av toalettet og vil også varsle om nødvendig tømming av askeskuff. Alle driftsmeldinger i displayet angis på 7 valgfrie språk.

Toalettet har fått benevnelsen “Comfort” fordi det medfører et vesentlig bedre inneklima enn med de tradisjonelle forbrenningstoalettene. All luft til forbrenningen hentes fra utsiden av hytta via eget rør, og ingen luft trenger å tas fra toalettrommet, noe som kan medføre nedkjøling av rommet, og konflikter med andre luft- krevende installasjoner som avtrekksvifter til kjøkken, peiser og vedovner etc. Toalettet tilfredsstiller moderne tetthets krav (TEK 10) og har en ny type antibakterielt sete som standard. Cinderella Comfort er vårt mest effektive og hygieniske forbrenningstoalett!

Unike fordeler

Norskprodusert og har høy kvalitet / skandinavisk design
LCD informasjonsdisplay
Barnesikker
Lukket forbrenning sikrer optimal for forbrenning
Tilfredstiller TEC10 forskrifter
NEMKO godkjent og CE merket
Størst kapasitet, inntil 12 personer
Tømmevarsler – gir beskjed om tømming
Trenger ikke vann, ingen tank ute eller inne
Enkel å montere, krever kun nettstrøm, innluft og utlufting
Driftssikker. Egner seg bra i kalde områder.
Hygienisk
Servicenett over hele landet
3 års garanti
Tilstand Ny

Generell info

Eventuell frakt kommer i tillegg!
Varene sendes påfølgende virkedag etter mottatt betaling.

Verftsgata 4, 6416 Molde

Annonseinformasjon

FINN-kode 105832470
Sist endret 15. jan. 2020 08:17

Rapporter annonse