INAKTIV

Panteren Haden fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Hei! Jeg heter Haden og er ganske så nydelig om jeg kan si det selv. Jeg er en helt spesiell katt! Nå skal du høre. Jeg liker aller best å ligge i en god og myk seng, gjerne hvis solen skinner inn gjennom vinduet. Dersom jeg får lov ligger jeg her hver dag, hele dagen. Jeg er også utrolig nervøs rundt mennesker og det tar meg lang tid å bli komfortabel. Problemet mitt er at jeg ELSKER kos. Jeg vil helst ha masse kos mens jeg ligger i sengen. Fostermor liker å kose med meg også, for jeg er silkemyk og god å ta på!

Fostermor synes det er veldig søtt når jeg ligger og ruller rundt i solen, men hun synes det veldig teit at jeg skal okkupere sengen hele dagen fordi jeg skal ha hele sengen for meg selv, nemlig! Hun får ikke sove med meg, da går jeg heller bort og finner et annet sted jeg kan sove på, gjerne en annen seng eller en god sofa. Jeg har en fosterbror som får lov å sove med meg i sengen for han liker jeg veldig godt! Før jeg ble glad i ham sov jeg hele dagen bortsett fra når jeg spiste, da ble jeg veldig tykk! Fostermor prøvde masse å leke med meg for å få meg i aktivitet, men det er jo så mye kjekkere å nyte en god seng. Fosterbroren min har derimot masse energi og vi har laget en avtale på at hvis han sover med meg i sengen i noen timer, kan jeg leke med ham etterpå. Jeg har derfor tatt av en del vekt i det siste.

Forresten! Det som gjør meg så utrolig spessiell er at jeg ikke kan mjaue! For å kommunisere med deg lager jeg noen rare lyder som har sjarmert fosterhjemmet mitt i senk. Jeg knirker! I tillegg er jeg ikke særlig grasiøs, for å si det mildt. Jeg faller ofte ned når jeg hopper og fosterfamilien min synes at jeg er svært underholdene.

Kom gjerne på besøk og hils på meg! Hvis jeg ligger i sengen får du nok lov å kose med meg med en gang.

Dersom jeg skal få lov å bli en del av deres familie håper jeg at dere har masse tålmodighet den første tiden slik at jeg blir trygg. I tillegg er det et stort pluss om dere har andre puser jeg kan leke og kose med. Det aller aller viktigste når det kommer til et hus jeg kan trives i er at det er et menneske der som kan kose masse med meg. Siden jeg er litt redd er det fint dersom det ikke er små barn der.

Haden er kastrert, chippet og vaksinert.
Født ca 11.08.2016

Aldersgrense for adopsjon er 22 år. Adopsjonsgebyret dekker helsesjekk, 2 x vaksiner, kastrering og ID-chip.Det anbefales å holde katten inne opp til 8 uker etter adopsjon slik at de venner seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt med oss på vår epostadresse nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no

Org.nr: 912 677 761
Kontonummer: 1503 41 20789

Vi trenger også fosterhjem!

4007 Stavanger

Annonseinformasjon

FINN-kode 105143383
Sist endret 14. feb. 2020 20:57

Rapporter annonse