INAKTIV

C. Bechstein flygel mod A 185CM

Til salgs
210 000 kr
Totalrenovert flygel, hvor eksteriør er som nytt. Høyglanspolert sort lakk. Dreide ben og lyre, Notestøtte i C. Bechstein stil.

Instrumentet er totalrenovert og fremstår som nytt. Alle komponeneter som er benyttet under renoveringen ut er iht. C. Bechstein spesifikasjoner. Alle vitale mekanikkdeler er byttet ut og regulert på plass. Av den grunn er Flyglet godt å spille på, og har ikke det gammelmodige preget som preger instrumenter der denne delen av arbeidet er utelatt. Klangverket, herunder resonansbunn, steg og ribber er originale men renovert. Ny stemmestokk. Nye strenger og stemmenageler er passet inn. Ny filt(Bechstein Grün) i klangverket.

Klangen er svært uttrykksfull og med gode dynamiske egenskaper. Det rike klangfargeregisteret er typisk for C. Bechstein, og la grunnlaget for et begrep i pianoverdenen. På det meste var ca 3000 mennesker ansatt i bedriften. I 2011 er C. Bechstein Tysklands og Europas største flygel og pianoprodusent,og bygger instrumenter i den absolutte premium klassen.

Instrumentet leveres med 10 års garanti og 5 års bytterett uten verditap ved bytte til nytt C. Bechstein, alt. Steingraeber & Söhne. Det ytes 3 års bytterett ved oppgradering til andre fabrikater og linjer. Fri transport og servicstemming ved levering på østlandet. Komplett teknisk gjennomgang utføres før levering.
Tilstand Brukt

Generell info

Hellstrøm Flygel & Piano er en betydelig aktør i det Norske flygel og piano markedet.
Bedriften ble etablert i 1946 og sysselsetter i dag ca 8 personer. Vi holder til på Brattlikollen ca 10 min utenfor Oslo sentrum. Hos oss kan de, til en hver tid, se og prøve et rikt utvalg av nye og brukte flygler og pianoer.

Vi har instrumenter for alle utøvernivåer, og i alle prisklasser.
Ta kontakt og rådfør Dem med våre fagfolk enten det gjelder kjøp, salg, reparasjon eller flytting.

Sandstuveien 52A, 1184 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 103345633
Sist endret 1. apr. 2020 17:29

Rapporter annonse