Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren søker fosterhjem!

Til salgs
Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren (DNNJ) hjelper hvert år flere hundre dyr, og har til enhver tid inne over 200 dyr fordelt på vårt hjelpesenter og rundt 100 fosterhjem. Som fosterhjem har du et midlertidig ansvar for et dyr som eies av DNNJ, og fungerer som et hjem for dyret frem til det finner sitt for alltid -hjem.

Vi har i hovedsak behov for fosterhjem til katter og kaniner. Både voksne, unger og mor med kull. Vi har inne både tamme, sky og redde dyr, og trenger fosterhjem til alle. En sjelden gang får vi også inn andre typer dyr, og vil gjerne ha noen fosterhjem i bakhånd for de tilfellene vi får inn f.eks. gnagere, fugler, fisker eller lignende. Alle dyrene har ulike behov, og hvilket dyr som passer i hvilket fosterhjem blir avgjort i dialog med fosterhjemmet.

Som fosterhjem står du for utgifter til utstyr, mat og dostrø til fosterdyret ditt. Du har i utgangspunktet også ansvar for transport og feriepass. Alle utgifter til veterinær og medisiner betales av DNNJ. Vi kan også bidra med transport ved behov, og feriepass så lenge vi får beskjed i god tid.

Det stilles ikke store krav til hva du har - det kreves verken forhåndskunnskaper, bil/sertifikat eller et svært hus på landet. Med hjerterom, et dyrevennlig hjem og opplæring/oppfølging fra oss er vår erfaring at de fleste kan utgjøre et godt fosterhjem. Det viktigste du bidrar med er kos, lek og sosialisering av de firbente.

Når et nytt fosterhjem blir opprettet vil en representant for oss komme hjem på besøk til en hjemmesjekk , hvor vi snakker om hva dere ser for dere med tanke på inntak og hvor det blir skrevet en avtale mellom oss og fosterhjemmet. Du får en fosterhjemsansvarlig i styret, slik at du enkelt kan stille spørsmål dersom det oppstår noen.

Varigheten av fosterhjemsperioden vil kunne variere, men vi vil alltid jobbe aktivt for å finne permanente hjem til de dyrene vi til enhver tid har inne. Dersom du ikke ønsker å binde deg for en lengre periode er det også en mulighet å stille som nødhjem. Dette er hjem som tar vare på et innkommet dyr inntil vi får plassert det i fosterhjem. Vilkårene for nødhjem er de samme som for fosterhjem.

Ved interesse - ta kontakt med oss på vår epostadresse nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. All innledende kontakt med nye fosterhjem skal tas per e-post.

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

NB: Ingen av de avbildede dyrene leter etter fosterhjem.

4007 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 101666095
Sist endret 7. okt. 2020 18:29

Rapporter annonse