AQUAFINESSE*RENSEMIDDEL*SPA*BOBLEBAD*SVØMMEBASSENG*SALTVANN

Til salgs
1 190 kr
BESTILL AQUAFINESS I DAG (1190,-)
AQUAFINESSE ER VERDENS MEST POPULÆRE PLEIEMIDDEL FOR PROBLEMFRI DRIFT AV MASSASJEBAD, BOBLEBAD, JACUZZI OG SWIMSPA / MOTSTRØMSBASSENG.
HAR DU LYST Å FØLE AT DU BADER I OPPVARMET FRISKT FJELLVANN UTEN LUKT AV KJEMIKALIER ELLER ANNET SOM IRRITERER OG TØRKER UT HUDEN ?
HAR DU LYST Å HA KRYSTALLKLART VANN I BADET DITT UTEN Å MÅTTE BRUKE TESTSTRIPS FOR Å MÅLE ALL VERDENS VERDIER TIL STADIGHET ?
HAR DU LYST PÅ SILKEMYKT VANN SOM GJØR HUDEN MYK OG SMIDIG OG SLIPPE Å STADIG TILSETTE HARSKE KJEMIKALIER I BASSENGET.

SVARER DU JA PÅ EN ELLER FLERE AV DISSE SPØRSMÅLENE BØR DU PRØVE AQUAFINESSE.

POLARBAD-KJEDEN HAR AGENTUR PÅ AQUAFINESSE I NORGE OG DISTRIBUERER TIL VÅRE SLUTTKUNDER OG BRANSJEN FORØVRIG.

AQUAFINESS ERSTATTER BRUK AV ALLE TRADISJONELLE RENSEPROGRAM BASERT PÅ KLOR/BROM/OKSYGEN/SØLV/KOBBER/
OGSÅ SALTSYSTEM (SOM PRODUSERER KLOR ELLER BROMINE)

AQUAFINESS ER ET NATURVENNLIG PRODUKT SOM RENSER VANNET MED NATURLIG ORGANISK SALT SOM TILSETTES I VÆSKE ELLER TABLETT FORM I MASSASJEBAD / SWIMSPA OG SVØMMEBASSENG
PRODUKTET ER SÅ EFFEKTIVT AT MAN SLIPPER Å MÅLE VANNKVALITETEN - DEN ER GARANTERT PERFEKT.

Mange kunder velger å oppgradere i disse dager til bad fra POLARBAD på grunn av produktkvalitet, lavt strømforbruk og landsdekkende service gjennom våre spesialbutikker.
POLARBAD har derfor til enhver tid godt utvalg av brukte massasjebad for salg. Alle fabrikat: Hotspring, Sundance, Jacuzzi, Catalina Spas, D1, Caldera, Sunbelt, Strong Spas, Sunrise.
Spør oss om tilstand og flere bilder!
VI RENGJØR ALLE INNBYTTE BAD MED AQUAFINESS SPA-CLEAN TABLETT FØR NY KUNDE FÅR OVERTA.

VI LAGERFØRER ALT AV RESSERVEDELER TIL DE FLESTE MASSASJEBAD MERKER I NORGE. UNNTAKET ER KINA-IMPORT. DISSE BADENE ER OFTE IKKE GODKJENT FOR NORGE, OG MÅ DERFOR BYGGES OM MED HELT NY ELEKTRONIKK OG KOMPONENTER. DETTE KOSTER OFTE MER ENN Å KJØPE NYTT BAD AV GOD KVALITET.

OBS OBS: NOEN IMPORTØRER I NORGE SELGER KINA-IMPORT FORKLEDD SOM AMERIKANSKE BAD. Vår anbefaling er å styre unna KINA-import til fordel for de store seriøse importørene i Norge som har 20 års erfaring med salg og service. Forskjellen på prisen du betaler for badet er ganske lik - men kostnadene med å holde et kinabad i "live" kan bli enorme.

Vi anbefaler alle som kjøper bad å be om dokumentasjon på at badet er lovlig å koble til norsk strømnett. (Letter of Conformity / Samsvarserklæring).
Tilstand Ny

Generell info

Kjøp nå betal om 9 mnd.

Polarbad Norge AS holder til på Billingstadsletta 17 i Budstikkabygget, rett bak IKEA, Vi holder oppe fra 10-17 hverdager og 11-15 på lørdager. Om du ønsker å besøke oss utenom disse tidene er det bare å ringe oss for avtale.
Polarbad er velkjent for sin høye kvalitet og for markedets laveste strømforbruk. Dette er også de eneste badene som er spesiallaget for kalde strøk, så de tåler mye kulde og mye snø uten fare for frostskader og ødelagte komponenter på vinteren, selv ved lang strømstans.
Polarbad er derfor også Norges klart mest solgte utendørs massasjebad.

Åpningstider:
Mandag til fredag 10 - 17
Lørdag 11 - 15

Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 101381859
Sist endret 14. mai 2020 15:58

Rapporter annonse