MESSESALG*Miami MASSASJEBAD/UTEBAD/SPABAD/BOBLEBAD

Til salgs
49 900 kr
BENYTT DEG AV DETTE INTRODUKSJONSTILBUDET OM DU VIL INVESTERE I ET KVALITETS BAD TIL EN RIMELIG PRIS.
RING BESTILLINGS TELEFON: 40046437 eller 40411267
ÅPENT FRA 10:00-17:00 MANDAG - FREDAG 11 - 15 LØRDAG
Mail mk@polarbad.no eller tine@polarbad.no

GJENNOM VÅR SAMARBEIDSPARTNER DNB KAN VI TILBY INNTIL 9 MND RENTEFRI BETALINGSTID. VI HAR OGSÅ ANDRE FINANSIERINGSLØSNINGER OM DU ØNSKER FINANSIERING PÅ HELE ELLER DELER AV KJØPESUM.
Wellis Miami
Ytre mål 200 x150 cm.
3 personer.
2 lounger .
Sitteplass
2 Nakkeputer.
LED Vannlinjebelysning.
Fyllmengde vann ca 560 l
Nettovekt 230 kg
Gecko Electronic kontrollsystem.
2 kw heater - Varmeelement.
1 Massasjepumpe.
26 Massasjedyser.
Kabinett i WPS vedlikeholdsfritt Grey.
Termosisolert kabinett.
Activ Skim filter.
Ozonator.
Plug & Play - Enklere blir det ikke!
Sett badet på et flatt underlag
Fyll med vann og sett i kontakten (vanlig 1 fas 16 amp)
Inviter venner og familie på et varmt bad under stjernehimmelen
frakte badet til deg. Prisen er inkludert låsbart vinterisolert lokk og verdens beste service

Polarbad Norge AS. Vi importerer Arctic Spas, Coyote Spas, Wellis Spas, Strong Spas direkte fra produsent. Arctic spas er konstruert for verdens tøffeste vinterklima, og er Norges desidert mest solgte massasjebad.

Hvorfor velge Polarbad Norge AS?
Arctic Spas/ Polarbad er markedsledende i bransjen, og tilbyr kun produkter av høyeste kvalitet. Våre produkter har prisvinnende design, den aller siste teknologien innen elektronikk, rensesystemer og isolasjon. Vi har også de beste garantiene i vår bransje. Vi feiret 25 års sammenhengende drift i 2015. Dette gir deg som kunde en ekstra trygghet for at vi også vil være der i fremtiden for å oppfylle eventuelt garantiansvar og service.

Vi importerer alle produkter direkte fra våre produsenter, slik at du unngår distributører og forhandlere som fordyrende mellomledd.

Alt av vannkjemi og filtre til forskjellige merker spabad som f.eks. Sunbelt, Jacuzzi, Sunrise Spas med flere

Vår serviceavdeling har kompetanse og deler til å utføre service på de aller fleste typer utendørs massasjebad.

- Arctic Spas / Polarbad kjeden - Norges største leverandør av utendørs massasje bad
- Eneste leverandør med helautomatisk saltsystem med app-styring
- Eneste leverandør med Free heat verdens best isolerte bad
- Eneste fullservice leverandør med serviceavdeling som kan reparere alle spa-merker.
- Solid leverandør Eiere med mange års AAA-rating (Bisnode)

LAVESTE STRØMFORBRUK:
Plug & Play - Enklere blir det ikke !
Sett badet på et flatt underlag
Fyll med vann og sett i kontakten (vanlig 1 fas 16 amp)
Inviter venner og familie på et varmt bad under stjernehimmelen

Vannpåfylling skjer via vanlig hageslange og på badet er det en egen avtappingsventil når badet skal tømmes. Dette kan ledes til sluk/tak vann. Normalt sett byttes vannet i intervall på 3-6 måneder alt etter antall brukere

Wellis har lagt stor vekt på sin grønne og miljøvennlige profil. De har den nyeste teknologien for å kunne produsere utendørs massasjebad av høyeste kvalitet. Wellis har en flott design, samtidig som de har en smart konstruksjon. Elektronikken i våre Wellisbad er den nyeste versjonen av Spa elektronikk.

Wellis med oppgradert Scandinavian isolasjon er perfekt for Spabutikken Polarbad, da vi er kjent for å ha de best isolerte spabadene i Norge. Badene vi produserer hos Wellis har således termos isolerte yttervegger hele veien rundt, slik at all energien som puttes inn i konstruksjone ender opp som varme i vannet i stede for å bli ventilert ut gjennom et uisolert motorrom. Dette gjør at du får et bad med det lavest mulige strømforbruket.

HELSEEFFEKTER VED Å BADE I VARMT VANN
1. Blodet renner raskere
Fordi tyngdekraften er annerledes i vann, vil en del av blodet som vanligvis er i bena, bevege seg opp til hjertet og de større blodårene. Virkningen er tydeligst i kaldt vann. Det gir hjertet 35 prosent mer blod (ca. 700 ml) å pumpe rundt. Hjerterytmen øker i vann som har samme temperatur som kroppen eller er varmere, og synker i kaldt vann.

Det er positivt at blodet går raskere fordi det gir en bedre oksygentilførsel til alle deler av kroppen. Jo mer oksygen, desto mer energi. Jetdyser kan forsterke virkningen hvis de er stilt inn riktig vei slik at blodet hjelpes frem mot hjertet.

Noen undersøkelser viser at blodtrykket forblir konstant, andre at det systoliske blodtrykket (det høye) øker litt, mer i kaldt og varmt vann enn i vann med kropps temperatur.

2. Nyrene renser ut avfallet
Når blodet tvinges fra bena og opp til hjerte og lunger, stimuleres nyrene til å produsere mer urin. Dermed fjernes flere giftstoffer og avfallsprodukter enn normalt. Mange tisser opptil seks ganger mer når de er på spa!

3. Fjerner væskeansamlinger
Vannets eget trykk, forsterket av jetstrålenes påvirkning av hud og vev, virker som lymfedrenasje: Massasjen frigjør lymfevæske som er bundet rundt i kroppen, og hjelper den frem til lymfe knutene, der avfallsstoffer, mikroorganismer og unødvendig væske brytes ned. Dermed fjernes også væskeansamlinger. Pleier du f.eks. å ha tunge ben, vil de kjennes betydelig lettere - og du blir lettere og mer avslappet.

4. Pusten styrkes
I vann kan du ikke puste så dypt som ellers på grunn av vannmotstanden mot brystkassen. Det er god styrketrening av pustemusklene, ettersom du jo ikke kan unngå å puste, og det blir lettere å puste på en naturlig måte når du er ute av vannet.

5. Ledd og muskler blir smidige
Leddene blir smidigere og får større aksjonsradius i vann fordi de ikke behøver å bære hele kroppsvekten. Et varmt boblebad med jetdyser kan mykgjøre muskelfi brene og bindevevet og låse opp stive ledd. Spenningssmerter reduseres eller kan til og med forsvinne helt.

6 Frigir velværehormoner
37-38 grader varmt vann utløser en rekke hormonelle endringer
via hypofysen i hjernen. Blant annet frigjøres hormonet ACTH,
som setter i gang produksjonen av hydrokortison. Det er et stoff som skaper en følelse av lykke og velvære i hjernen.

7. Forbrenner mer energi
Skjoldbruskkjertelen danner mer av hormonet tyroksin, som setter fart på kaloriforbrenningen.

8. Kaldt vann kvikker først opp
Du kan få en spesielt oppkvikkende effekt ved å være forsiktig med varmen i boblebadet. F.eks. får vann på 18 grader blodomløpet i huden til å gå på sparebluss. I stedet trekkes blodet inn i hjertet og de store blodårene innenfor brystkassen og pulsårene som fører blod til hjernen.
Dermed føler du deg mer våken og oppkvikket. Og når du har fått varmen i deg igjen, slapper du godt av. Luftboblene i badet gir litt av den samme badstuevirkningen: Små kalde eksplosjoner i det varme vannet.

9. Varmt vann gjør deg døsig
Vann over 37 grader får store mengder blod til å forplante seg
til hud og muskler. Når musklene blir varme og spenningene slipper, og når hele kroppen renser seg og flytter væske rundt i kroppen, blir du deilig avslappet og søvnig - og du lengter etter et godt sted å sove!

Polarbad Norge AS
Billingstadsletta 17
1396 Billingstad
Tlf 40046437
Tlf 40411267
tine@polarbad.no
mk@polarbad.no

Vi har ca 20 forskjellige modeller utstilt i butikken

Polarbad Norge AS har generalagentur for både Gecko Electronics og Balboa Instruments som er leverandør av elektronikken til de aller fleste spaprodusenter. Vi kan derfor utføre servicearbeid på de fleste massasjebad.

Vi kan bistå med store og små servicejobber, dette være seg feilsøking av elektronikk, feilsøking og tetting av lekkasjer, reparasjon av frostskader, og så videre.......
Vi kan også oppgradere mange bad med nye og bedre løsninger som : Saltrenseanlegg, UV-C Reseanlegg, Stereosystemer, WiFi connection og smartPhone app på din telefon, Defa Spaalarm, og mye mye annet.

Vi har også nye lokk til de fleste størrelser bad, å om vi ikke skulle ha et som passer får vi bestilt dette til dine mål.

Polarbad Norge AS - For en GOD - TRYGG og HYGGELIG handel.
RING BESTILLINGS TELEFON: 40046437 eller 40411267 ÅPENT FRA 10:00-17:00 MANDAG - FREDAG 11 - 15 LØRDAG
Mail mk@polarbad.no eller tine@polarbad.no
.

Det har aldri vært enklere å få seg et egent massasjebad på terrassen. Hentes enkelt med tilhenger i vår butikk eller vi kan frakte badet til deg. Prisen er inkludert låsbart vinterisolert lokk og verdens beste service
Tilstand Ny

Generell info

Polarbad Norge AS holder til på Billingstadsletta 17 i Budstikkabygget, rett bak IKEA, Vi holder oppe fra 10-17 hverdager og 11-15 på lørdager. Om du ønsker å besøke oss utenom disse tidene er det bare å ringe oss for avtale.
Polarbad er velkjent for sin høye kvalitet og for markedets laveste strømforbruk. Dette er også de eneste badene som er spesiallaget for kalde strøk, så de tåler mye kulde og mye snø uten fare for frostskader og ødelagte komponenter på vinteren, selv ved lang strømstans.
Polarbad er derfor også Norges klart mest solgte utendørs massasjebad.

Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 100463725
Sist endret 6. mar. 2018 10:46

Rapporter annonse