Huser Grand de Luxe - Hestehenger med stor bodel

Til salgs
Dette er en meget stilig henger med meget stor bodel. Hengeren kan tilpasses med plass til 3 eller 4 hester pluss utstyr. Hengeren kan også tilpasses andre formål. Vi kan også levere med egnet trekkbil.

Det er to store elektriske slide-outs, en på hver side. I bodelen er det en sofa som kan gjøres om til seng, bord og to store behagelige stoler. I tillegg er det stort kjøkken og bad med dusj. Foran er det soverom med en diger seng. Bodelen er innvendig ca. 7 meter lang og 2,4 meter bred. I oppholdsrommet er bredden ca. 3,6 meter (pga. slide-outs). Det er plass til stor TV både i soverom og oppholdsrom.

På grunn av tilkoblingspunkt går disse hengerne svært stabilt på veien. Det er for eksempel i praksis ingen påvirkning av vind. Hestene står også tilnærmet optimalt, på skrå, nær bakken, og med godt utsyn. Den isolerte hestedelen har drop-down vinduer på begge sider som er en stor fordel for eksempel på ferger eller på stevner der hestene står i hengeren.

Det er salrom bakerst med plass til saler og stevneskap. Hengeren kan fås i flere farger. Vi ordner med tilpasning med feste til bil, evt. leverer vi bil og tilhenger samlet. Vi har flere tilpasninger, men uansett versjon så er hengeren godt utstyrt.

Ta kontakt for mer informasjon om muligheter og leveringstid. Denne tilhengeren kan også tilpasses andre formål enn hestesport.
Tilstand Ny

Generell info

Sjekk også ut www.husertrading.no eller vår facebook side www.facebook.com/husertrading

1684 Vesterøy

Annonseinformasjon

FINN-kode 97353502
Sist endret 14. mar. 2020 13:49

Rapporter annonse