Anne 4,25 x 3 VINTERHAGE, OVERBYGG, TERRASSEOVERBYGG, HAGESTUE, INNGLASSING

Til salgs
46 700 kr
Anne vinterhage 4,25 x 3 meter er et enkelt byggesett i meget god kvalitet, til en meget hyggelig pris. Takplatene er i høy kvalitet - polykarbonat 10mm med vegger i sterk akryll, som er nesten uknuselig. Vinterhagen er på lager og vi leverer til hele landet.

Anne vinterhage er ideelt for det norske klimaet, laget i pulverlakkert aluminium og galvanisert stål.

Rammeverket er pulverlakkert aluminium og fester i galvanisert stål, så her er det ingen fare for rust på mange år.


NB! Takplatene er ikke av glass! De er laget av 10mm polykarbonat og ekstra forsterkede lag. Ser ut som plastplater. Polykarbonat er 200 ganger sterkere enn glass i styrkeforhold / antall millimeter. Moderne drivhus har i dag ofte polykarbonatplater på ca. 3,5 - 4,5mm og de står oppe i Norge hele vinteren. Disse platene er på 10mm.

VEIL PRIS 81900,- NÅ 46700,-

En vinterhage vil forlenge sommeren din med mange måneder, som du kan bruke "ute" uten at været har noen betydning.

En vinterhage om sommeren hjelper deg til å nyte en noe uforutsigbar norsk sommer. Er det bra vær vil vi gjerne være utendørs. Mange av oss liker å være utendørs hele dagen, om vi kan. Kanskje vil man gjerne sette seg ned å nye en god frokost med utsikt over sjø eller fjell, og etter dette nyte noen timer på en solstol. Når det nærmer seg middagstid, er det på tide å fyre opp grillen og steke godt kjøtt eller fisk og nyte middagen utendørs. Etter middagen kan vi bli sittende ute i vinterhagen og nyte noe godt i glasset.


Anne vinterhage er en helt naturlig forlengelse av ditt hjem, som kan brukes sammen med familie og venner.


Der du fester vinterhagen til veggen kan du justere fra 285cm - 310cm og på det laveste punktet ca 212cm høyt helt fremme. Bredden og lengden er 425cm x 295cm.

Vinterhagen har 3 stk doble skyvedører med lås, som er plassert på begge kortsidene og en i fronten. Den er plassert på midten av alle 3 sidene. Så har du mulighet til å åpne den, og få ut luft inn fra alle sider.


Alle vinterhagene har intregerte takrenner for regnvann.

Vinterhagene er enkle å montere, og de trenger ingen vedlikehold.


Spesifikasjoner Anne Vinterhage 4,25 x 3 meter

Aluminiums ramme: 1,3 - 3mm

Tilkoblingssett: 3mm bearbeidet stål

Farge: Hvit (fargekode ral 9016)

Monterings tid: ca. 8-10 timer

Vedlikeholdsfri

Lang levetid

Størrelse: 425 x 295 x 212 / 285 cm - 310cm - på vegg


Kvalitetsvarer til en rimelig pris

Fra den Israelske fabrikken, kan vi tilby et flott utvalg av vinterhager i pulverlakkert aluminium. Fabrikken sitt konsept er høykvalitets aluminium varer, ferdig til kappet byggesett som du kan klare å bygge selv. Varene leveres i pulverlakkert aluminium med lakk i henhold til Qualicoat 6 standarden, som gir høye krav til kvaliteten. Produksjonen foregår i Israel og varene selges over hele Europa gjennom et stort forhandler nettverk, vi er totalt 442 forhandlere. Varene har inntil 10-års garanti.


Våre vinterhager er prefabrikkerte byggesett i aluminium, med 10mm isolerte polykarbonat plater som standard. Vinterhagen er 100% vedlikeholdsfrie og gir et eksklusivt preg på verandaen din. Enkel montering.


Settene leveres med profiler i pulverlakkert aluminium (qualicoat standard), intrigert takrenne med nedløpsrør i en søyle, takplater og alt annet for montering. Ideel takvinkel er 8 grader (ca. 13,5cm fall pr meter ut), men de kan justeres fra 10cm til 15cm.


Ved standarutførelse, er vinterhagen godkjent for snølast opp til 150kg pr m2, noe som tilsvarer ca. 1 meter tørr nysnø og ca. 30cm med våt snø.
Tilstand Ny

Generell info

MAN-FRE 09-18, LØRDAG 10-15.

UTOVER DISSE ÅPNINGSTIDENE SÅ RING FOR AVTALE.

16 ÅRS ERFARING MED SALG, SERVICE OG LEVERING AV UTENDØRS BOBLEBAD/ MASSASJEBAD/BAD/SPABAD/UTEBAD/UTESPA/SPA.(EGEN SERVICEMANN)


Trykk på logo øverst i høyre hjørne for å komme til vår hjemmeside.

Heddalsveien 42, 3674 Notodden

Annonseinformasjon

FINN-kode 93203223
Sist endret 3. apr. 2020 14:49

Rapporter annonse