Video

Hilltip SprayStriker / Saltlakespreder / Saltlake / Elektisk Spreder med GPS

Til salgs
Hilltip Spraystriker er en helårsspreder med integrert rengjøringssystem og GPS-speedcontrol. Denne passer til pickuper og lette lastebiler, og gjør salting til en lek. Leveres i ulike størrelser, fra 500-2000 liter.

BRUKSOMRÅDE
Den lasteplanmonterte sprederen kan leveres i flere størrelser og passer til mange forskjellige bruksområder og flere kjøretøytyper.
SprayStriker kan brukes på flere måter ved fjerning av snø og is og kan også brukes til åkersprøyting om sommeren.

SPREDERKONSTRUKSJON
Sprederen er konstruert med en væsketank med stor kapasitet og er beregnet til europeiske maskiner og kjøretøyer. De holdbare og lette polyetylentankene er støttet av en pulverbelagt rammekonstruksjon av
rustfritt stål. Pumpen og CPU-enheten er beskyttet inni et kabinett av rustfritt stål som er lett å komme til.

FARGESKJERM STYREENHET
På standardstyreenheten kan du tilpasse dine sprederbehov alt etter
forholdene. Automatisk GPS-speedcontrol (eller via Canbus kjøretøyhastighet) regulerer væskestrømmen (ml/m2) alt etter kjøretøyets hastighet, mens den manuelle innstillingen lar deg velge en fast væskestrøm. I tillegg innhentes og lagres det viktige data til et USBminne, slik at du enkelt kan generere datarapporter. Styreenheten gjør det også lett å slå på funksjoner som blinklys og arbeidslys inni førerhuset.

SPREDERFUNSJONER
- 12 V tvillingpumper.
- 20 ml/m2 ved maks hastighet 25 km/t.
- 2” camlock-koblinger til fylling av sprederen.
- Doble sprederdyser (7 + 7).
- Oppvippbar sprederstang.
- Dyser med trippelstråle-spredermønster.
- GPS-speedcontrol regulerer væskestrømmen (ml/m2) alt etter kjøretøyets hastighet.
- Styreenhet som lar deg styre sprederen og alle funksjoner inne i førerhuset.
- 2 m sprederstang med totalt 14 dyser.
- Dyser på enden av stangen for større sprederbredde.
- Ekstratank til rensing/rengjøring av spredersystemet med frostvæske etter hver enkelt bruk

VALGFRIE FUNKSJONER
- Slangetrommel (12 m) for spraying med
saltoppløsning av fortau, trapper og andre vanskelige områder.
- Blinklys
- Regulerbare støtteben
- Elektriske solenoider på endedysene
- Online dataloggoverføring (via styreenheten)

TILLEGGSUTSTYR (EKSTRA)
Støtteben og skyvebelter på lasteplanet gir enkel montering og demontering av sprederen.

ANTI-ISING
Ved å påføre væskeblandingen før det snør eller regner, vil den holde seg inne i porer og sprekker i veibanen og hindre at iskrystallene
setter seg fast på underlaget. Dette gjør at snø/is blir lettere å fjerne.

AV-ISING
Når en væskeblanding påføres et underlag med allerede etablert snø/is, vil det straks begynne å bryte ned isen ovenfra og ned. Ved å mikse riktig blanding alt etter temperaturen om vinteren, vil du ikke sløse bort salt eller penger.

TILBEHØR:
Hilltip H-Track er en sporingsprogramvare som er kompatibel med alle modeller av SprayStriker, IceStriker og SnowStriker.
Med den nye sporingsprogramvaren kan du enkelt spore og administrere alle dine spredningsenheter og snøploger online på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen.
HTrack er ett valgfritt tilleggsprodukt som må bestilles dersom det er ønskelig, og er ikke inkludert i brøytepakken. Det kommer da et engangsbeløp for produktet, samt et månedsbeløp for lisens itillegg.
* * * * *
Hilltip H-Track kan hjelpe deg å forbedre bedriften din ved å:
- La deg analysere for mer lønnsomme ruter, redusere unødige km, senke drivstofforbruket og få gjort mer arbeid på kortere tid.
- Kalkulere volumet av spredermateriale som blir brukt, samt tidsforbruket på hver rute, hvilket gir deg en bedre innsikt i faktisk forbruk.
- Identifiserer sjåfører og oppdag uønsket kjøreatferd, viser eventuelle behov for ytterligere opplæring/oppfølging og gir deg ro i sinnet ved å se at jobben blir utført riktig.
- Bevis til din kunde at du har vert på stedet, med støtte av GPS tidsstempel, samt en bekreftelse av hvor mye spredermateriale som er brukt.
Tilstand Ny

Generell info

Vest Brøyteutstyr AS holder til i Os i Hordaland og er leverandør av utstyr til brøyting, strøing, salting og kosting. Norske forhold krever skikkelig utstyr hos oss får du det du trenger for å få ryddet opp!

For mer informasjon om våre produkter, besøk vår hjemmeside, facebookside eller kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale.

Tømmernes 47, 5212 Søfteland

Annonseinformasjon

FINN-kode 91790387
Sist endret 25. jun. 2020 14:36

Rapporter annonse