Tips en venn Del på Facebook Del på Twitter

Kjekjøtt og geitekjøtt

110,-
Nydelig kjekjøtt og geitekjøtt, sau og lammekjøtt fra Gloppen i Sogn og Fjordane selges i Oslo og store deler av landet. VI SENDER TIL STORT SETT HELE SØR-NORGE Fra naturskjønne omgivelser i Sogn og Fjordane, nærmere bestemt Kandal i Gloppen har det blitt drevet med geiter i flere generasjoner. I den lille bygda Kandalen med ca 70 innbyggere går geitene ute på både våren og høsten. Når sommeren nærmer seg tas de til støyls. Der får de beite i fantastisk landskap med det mangfold naturen tilbyr av gress, urter, røtter og planter. Vi selger kje og geitekjøtt fra våre egne dyr og fra 5 andre bønder i Kandal. I tillegg selger vi lammekjøtt fra noen av disse. Sammen har vi nå lansert kjøtt fra våre egne gårder og endelig med en mer rettferdig pris til bonden. Denne måten å selge kjøtt på er helt avgjørende for en god og bærekraftig fremtid for bonden. Vi selger direkte til sluttkunden, privatpersoner og restauranter. Vi har solgt kje og geitekjøtt i flere år og har også bl.a leveranser til flere restauranter i Bergen og Oslo. Bl.a Arakataka, Maaemo, Kontrast, Bacchus, Sentralen, Tekethopa, Bien Bar, Lysverket Bergen, Åmot Operagard, Bare Vestland og Karlsborg Spiseforetning har alle kjøpt kjøtt av oss. Vi har slakting flere ganger i året og sender stort sett til hele Norge. Som regel leveres kjøttet til din lokale matbutikk eller annet sted med kjølelager feks kantiner etc. Du betaler med vipps i etterkant eller får tilsendt faktura( kun store bestillinger) Vi leverer til hele Sør-Norge og vi avtaler et egnet leveringssted nærme deg - feks en matbutikk eller en kantine. Vi har feks levert til Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Horten, Jessheim, Volda, Førde, Koppang, Langhus, Arendal, Bærum, Moss, Larvik, Stavanger, Florø, Ski, Nesodden, Askim, Nøtterøy, Øystese, Kløfta, Drammen og mange fler. Meld deg på så setter vi deg på listen for neste slakt: NESTE SLAKT 2018: August 2018 Høstkje 10-15kg : 180kr/kg Du får et helt dyr eller grovpartert/ fårikål. Nedskjært uten ben, inkl kraftbein ( +200kr). Finpartert inkl kraftbein +30kr/kg Du må kjøpe minimum 1 dyr. Geit: 15-20kg - 110kr/kg Du må kjøpe et helt dyr og du bestemmer om du vil ha det grovpartert i lår, bog ribbe eller som fårikål. Kjøttdeig inkl kraftbein( tillegg 200kr), nedskjært uten ben, ink kraftbein ( tillegg 200kr). Finpartert inkl kraftbein (150kr/kg) Du kan få en kombinasjon av disse. Sau: 110kr/kg Du må kjøpe et helt dyr og du bestemmer om du vil ha det grovpartert i lår, bog ribbe eller som fårikål. Kjøttdeig inkl kraftbein( tillegg 200kr), nedskjært uten ben, ink kraftbein ( tillegg 200kr). Finpartert (150kr/kg) Du kan få en kombinasjon av disse. Lam: 160kr/kg Du må kjøpe et helt dyr og du får det finpartert og vakumert. ca 20kg slaktevekt. Parteres i: Hel sadel/eller koteletter Carrè- 2 halve 1 lår 1 steik av lår Skank Svange Fårikål av bog og ribbe Grillribbe Kraftbein Andre slaktetider: Jan/Feb/ - diekje Mars/April/mai - vårkje Juni/juli - sommerkje August/sept/oktober- høstkje Hele året: geit Et kje i januar veier ca 4-5kg/ ca 700-900kr Et kje i feb/mars veier ca 5-7kg/ ca 800kr Kje i april veier ca 6-8kg/ ca 1000kr Kje i mai/juni veier ca 8-10g/ ca 1300kr Kje omhøsten veier 10-15kg, ca 1500-2000kr. Geit lår veier ca 3kg, geit bog ca 2 og geit ribbe ca 5-8kg. En helt geit er ca 20kg Kje og geit har samme bruksmuligheter som lam og sau, kjøttet er noe mildere på smak og særlig småkje/diekje er veldig lyst og mildt fordi disse slaktes bare noen få uker gamle og kun…
Nydelig kjekjøtt og geitekjøtt, sau og lammekjøtt fra Gloppen i Sogn og Fjordane selges i Oslo og store deler av landet. VI SENDER TIL STORT SETT HELE SØR-NORGE Fra naturskjønne omgivelser i Sogn og Fjordane, nærmere bestemt Kandal i Gloppen har det blitt drevet med geiter i flere generasjoner. I den lille bygda Kandalen med ca 70 innbyggere går geitene ute på både våren og høsten. Når sommeren nærmer seg tas de til støyls. Der får de beite i fantastisk landskap med det mangfold naturen tilbyr av gress, urter, røtter og planter. Vi selger kje og geitekjøtt fra våre egne dyr og fra 5 andre bønder i Kandal. I tillegg selger vi lammekjøtt fra noen av disse. Sammen har vi nå lansert kjøtt fra våre egne gårder og endelig med en mer rettferdig pris til bonden. Denne måten å selge kjøtt på er helt avgjørende for en god og bærekraftig fremtid for bonden. Vi selger direkte til sluttkunden, privatpersoner og restauranter. Vi har solgt kje og geitekjøtt i flere år og har også bl.a leveranser til flere restauranter i Bergen og Oslo. Bl.a Arakataka, Maaemo, Kontrast, Bacchus, Sentralen, Tekethopa, Bien Bar, Lysverket Bergen, Åmot Operagard, Bare Vestland og Karlsborg Spiseforetning har alle kjøpt kjøtt av oss. Vi har slakting flere ganger i året og sender stort sett til hele Norge. Som regel leveres kjøttet til din lokale matbutikk eller annet sted med kjølelager feks kantiner etc. Du betaler med vipps i etterkant eller får tilsendt faktura( kun store bestillinger) Vi leverer til hele Sør-Norge og vi avtaler et egnet leveringssted nærme deg - feks en matbutikk eller en kantine. Vi har feks levert til Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Horten, Jessheim, Volda, Førde, Koppang, Langhus, Arendal, Bærum, Moss, Larvik, Stavanger, Florø, Ski, Nesodden, Askim, Nøtterøy, Øystese, Kløfta, Drammen og mange fler. Meld deg på så setter vi deg på listen for neste slakt: NESTE SLAKT 2018: August 2018 Høstkje 10-15kg : 180kr/kg Du får et helt dyr eller grovpartert/ fårikål. Nedskjært uten ben, inkl kraftbein ( +200kr). Finpartert inkl kraftbein +30kr/kg Du må kjøpe minimum 1 dyr. Geit: 15-20kg - 110kr/kg Du må kjøpe et helt dyr og du bestemmer om du vil ha det grovpartert i lår, bog ribbe eller som fårikål. Kjøttdeig inkl kraftbein( tillegg 200kr), nedskjært uten ben, ink kraftbein ( tillegg 200kr). Finpartert inkl kraftbein (150kr/kg) Du kan få en kombinasjon av disse. Sau: 110kr/kg Du må kjøpe et helt dyr og du bestemmer om du vil ha det grovpartert i lår, bog ribbe eller som fårikål. Kjøttdeig inkl kraftbein( tillegg 200kr), nedskjært uten ben, ink kraftbein ( tillegg 200kr). Finpartert (150kr/kg) Du kan få en kombinasjon av disse. Lam: 160kr/kg Du må kjøpe et helt dyr og du får det finpartert og vakumert. ca 20kg slaktevekt. Parteres i: Hel sadel/eller koteletter Carrè- 2 halve 1 lår 1 steik av lår Skank Svange Fårikål av bog og ribbe Grillribbe Kraftbein Andre slaktetider: Jan/Feb/ - diekje Mars/April/mai - vårkje Juni/juli - sommerkje August/sept/oktober- høstkje Hele året: geit Et kje i januar veier ca 4-5kg/ ca 700-900kr Et kje i feb/mars veier ca 5-7kg/ ca 800kr Kje i april veier ca 6-8kg/ ca 1000kr Kje i mai/juni veier ca 8-10g/ ca 1300kr Kje omhøsten veier 10-15kg, ca 1500-2000kr. Geit lår veier ca 3kg, geit bog ca 2 og geit ribbe ca 5-8kg. En helt geit er ca 20kg Kje og geit har samme bruksmuligheter som lam og sau, kjøttet er noe mildere på smak og særlig småkje/diekje er veldig lyst og mildt fordi disse slaktes bare noen få uker gamle og kun med melk som føde. Diekje er kun tilgjengelig i februar. Fra mars fores de med silofor og kraftfor i tillegg. Ulike måter å tilberede geit og kje: Helstekt lår eller bog Grytekjøtt av geit Kje-i-kål Kjebab Kjebarèt Glasert kjeribbe Kjetaco Pulled goat Cola-goat Kjecarrè Pinnekjøtt av geit Kjenalår Saltkjøtt av geit Geit tartar Geitepølse Sosakjøt av geit Kje-frikassè Indrefilet av geit Sushkje Kjeuvlaki Les mer om gården vår Sølvane Gard: http://kandalgjestegard.no/geitekj%C3%B8tt.html

Kandalsvegen 1352, 6823 Sandane

Rapporter annonse

FINN-kode 90344395
Sist endret 26. aug 2018 19:49