Flotte Drømmefangere -Stort Utvalg-TILBUD - Gavetips!

Til salgs
35 kr
Vi har flere flotte og billige drømmefangere/ Dreamcatcher på lager. Flott dekorasjon på soverommet eller i stuen. Håndlaget og god kvalitet med flotte fjær.

Gavetips!

Tanken bak drømmefangere er at marerittene passere gjennom hullene og ut av vinduet, mens de gode drømmene blir fanget i nettet og vil skli ned fjærene og ned til den sovende personen.


Pris og størrelse står på hvert bilde, og prisene er nå redusert til kun 35kr og 79kr for de største på hele 75cm! Sjekk bildene for å se de ulike modellene :)

Nå har vi også flotte nøkkelringer formet som drømmefangere i metall til kun 19kr stk!-https://www.billigmarkedet.no/products/drommefanger-nokkelring


Link til alle våre drømmefangere:
https://www.billigmarkedet.no/products/stor-drommefanger2

Sjekke også ut våre andre populære og billige produkter!
Tilstand Ny

Generell info

Fast frakt 50kr - Gratis over 699kr - Rask levering med A-post- Kan hentes Gratis på vårt lager utenfor Sarpsborg i Østfold - Ta en titt på nettbutikken for andre smarte, populære og billige produkter. Rundt 500 ulike pordukter!

Alt salg skjer gjennom nettbutikken, så lag en bruker der, men er vi tomme for ønsket produkt kan du skrive til oss her på finn og reservere produktet :-)


Lik oss også gjerne på facebook for tilbud, konkurranser & nyheter!

Som en takk for at du handler fra oss via besøk gjennom Finn.no gi vi deg 5% ekstra rabatt! Bruk rabattkode: finn

Bergbyveien 19, 1730 Ise

Annonseinformasjon

FINN-kode 89716325
Sist endret 19. jan. 2019 02:31

Rapporter annonse