TYSSE skaphengere - vi har utvalget. PRIS INKL MVA!

Til salgs
47 900 kr
Pris kr 38.320,- + mva.

PRIS GJELDER TYSSE 6221 SKAPHENGER 1300 KG (kan nedklasses til 1000 kg)

Tysses skaphengere er tilhengere med solide skap og doble bakdører. En skaptilhenger passer perfekt til deg som skal frakte utstyr som bør beskyttes mot vær og vind. Takgrinder, pakninger på dører og kraftige dørlåser er standardutstyr på alle skaptilhengere. Det du frakter i en Tysse skaphenger vil være innelåst og godt sikret.
Her vil du finne skaphengere i mange forskjellige størrelser og vektklasser. I tillegg til de skaptilhengerne du finner her, tilpasser vi også hengerne dersom du har spesielle ønsker. Skal du bruke tilhengeren som en arbeidshenger for å frakte for eksempel verktøy, kan du bestille en skaphenger med strøminntak og hylleinnredning. Du kan også få en skaptilhenger med ekstra dører, luker, lamper og skillevegger.
Skaphengere fra Tysse har ett av markedets sterkeste skap av finèr og aluminium. De kan leveres med hvit, grå eller sort farge.
Du kan lese mer om det store utvalget i TYSSE skaphengere her: http://www.tysse.no/produkter/skaphenger/
Tilstand Ny

Generell info

Hagia Karmøy AS er forhandler av biltilhengere fra Tysse, Brenderup, Hippe og Ifor Williams på Vestlandet. Vi har eget tilhengerverksted hvor vi tar service og reperasjoner på alle tilhengermerker. Vi leverer også alle typer deler og tilbehør til biltilhengere. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har planer om å kjøpe ny tilhenger. Hos oss finnes det en tilhenger for ALT!!!

Åpningstider:

MANDAG - FREDAG 07-17
LØRDAG: 09-14
SØNDAG: STENGT

Bønesveien 70, 4260 Torvastad

Annonseinformasjon

FINN-kode 88895242
Sist endret 23. jun. 2020 07:50

Rapporter annonse