DeLuxe drivhus 14,5kvm! Orkangaranti! Lakkert!

Til salgs
77 995 kr
Vi har normalt alle modeller på lager og kort leveringstid, vi leverer selvsagt helt hjem på døren til deg!

Du finner alle prisene og målene på de forskjellige modellene vi selger i nettbutikken vår, klikk på linken her:
https://www.hobbydrivhus.no

Vi har konstruert våre egne drivhus fra grunnen av for Norske værforhold helt siden starten i 2004, og gir orkangaranti på drivhus og lysthus i Deluxe og Royale serien!

Absolutt alle profiler i våre drivhus er spesiallaget for oss med tanke på lang levetid i det barske norske klimaet! Vi har kraftige rustfrie aluminiumsprofiler i tak og vegger, og alle drivhusplater festes med vårt selvutviklede unike festepatent med klemlister i aluminium som skrues fast i konstruksjonen med selvborrende rustfrie stålskruer, slik at platene sitter bom fast uansett vær og vind!

Dersom du velger glass i tak eller vegger kan du være trygg på at vi kun benytter sterkt herdet sikkerhetsglass, ikke billig 3mm drivhusglass. Vi benytter også sterke rustfrie stålskruer til alle sammenføyninger, i motsetning til svake aluminiumsskruer som knekker når du strammer for hardt.

Velg et kvalitetsdrivhus fra Hobbydrivhus du også! Vårt mål helt siden starten i 2004 har vært å lage Norges beste drivhus, og våre titusener av fornøyde kunder fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord er vår beste reklame!

Lagervare, kort leveringstid!

Dette drivhuset omfattes av vår værgaranti, og garanteres mot vindskader opp til orkan styrke! (33 sekundmeter/ 119 km/t) Se betingelser for værgarantien i informasjonsmenyen nederst på nettsiden.

Prisen gjelder for et Deluxe 14,5 i sort eller grønn lakkert aluminium med 10 mm polykarbonat i tak og vegger. 4 takluker. Dette drivhuset kan også leveres med 4 mm herdet sikkerhetsglass, og iblank aluminium. Sokkel er inkludert i prisen.

DeLuxe er utviklet for å sette nye standarder for drivhus i Norge. DeLuxe kjennetegnes av et ekstremt kraftig rammeverk med hele 178 cm sidehøyde og en kraftig integrert aluminiumssokkel som gjør fundamenteringen både enkel og sikker.

DeLuxe har vår gjennomprøvde konstruksjon hvor klemlister av aluminium holder platene fast i drivhuset. Klemlistene skrues fast i rammeverket med rustfrie stålskruer. Hele rammeverket er også sammenskrudd med rustfrie stålskruer for enkel montering og ekstra styrke. Rammeprofilene i gavlveggene er laget av solide firkantprofiler, og drivhuset har en svært sterk mønekam og ekstra kraftige takluker. Det finnes ikke mange drivhus på markedet med så kraftig rammeverk som DeLuxe!

Den store forskjellen på våre drivhus og andre drivhus på markedet, er at vi kun benytter kraftige aluminiumslister for å holde platene fast i drivhuset. De fleste andre produsenter benytter plastlister eller gummilister som klemmes ned over plateskjøtene som eneste platefestemiddel, vi benytter istedet aluminiumslister som legges over platene og skrues fast med batteridrill og selvborende rustfrie stålskruer! Etter 10 år med storm, sol, regn og snø vekselvis er aluminiumslistene fortsatt like gode som nye og holder fortsatt platene like fast! Det samme kan ikke sies om plast eller gummilister..

En annen stor forskjell er taksperre og veggstender profilene! Det vanligste på markedet er T-profiler, vi benytter kun UU-profiler på våre drivhus!

En T-profil har sorte plastlister som klemmer platene fast, og en ensom bærende aluminiumsprofil i midten. Legg spesielt merke til den enorme forskjellen i bærekraft på T-profilen og UU-profilen! UU-profilen har 4 bærende profiler + den buede kraftige klemlisten, i stedet for bare 1 bærende profil som T-profilen har! Bare klemlisten vår alene er som regel sterkere enn selve vegg og takprofilen i mange konkurrenters drivhus!

Den nyutviklede integrerte sokkelen er laget for rask og sikker montering på alle typer underlag. Sokkelen har innebygde vinkeljern for fastøping ved montering på gress/jord/grus, men har også festespor for innfesting av vinkeljern dersom du vil montere drivhuset på tre eller murterrasse.

Meget solid og bred (hele 87 cm!) sidehengslet todelt stalldør med håndtak og låsekasse. Den sidehengslede døren gjør også at drivhuset kan benyttes i minusgrader, i motsetning til skyvedører som kan fryse fast om vinteren.

Deluxe 14,5 har 4 takvinduer og en døråpning på 87 cm x 190 cm.

Leveres med 10 mm 2-lags polykarbonat eller 4 mm herdet sikkerhetsglass.

Mål 14,5kvm:

Sidehøyde:178cm
Totalhøyde: 268cm
Bredde: 288cm
Lengde: 517cm

Dette drivhuset kan leveres i str. 8,5, 10,5, 12,5 og 14,5 kvm,
og i fargene blank aluminium, sort og grønn.
Tilstand Ny

Generell info

Lagervare, kort leveringstid!

Gjerstadveien 1217, 4980 Gjerstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 85012110
Sist endret 21. okt. 2022 10:00

Rapporter annonse