Sportsbriller-Bestselger! -Sjekk Prisen!

Til salgs
39 kr
Sportsbriller i god kvalitet selges til utrolig pris! Nå kun 49kr stk! Masse brille for pengene, gyllen mulighet til å kjøpe flere slik at de matcher treningstøyet :)

GAVETIPS- til alle aktive sjeler!

Disse brillene er meget populære som firmagaver, gruppebriller til fest og arrangementer eller som premier.

De har en knall passform som passer de fleste ansiktsformer og dekker godt til for å unngå å få luft og gjenstander i øynene. Dette er multisportbriller som kan brukes til alle aktiviteter for eksempel; sykling, løping, skigåing, padling, båt, i bilen, motorsykkel, gå tur, friluft, camping, stranden, golf osv. De har en kul finish og passer dermed også fint som fritids-brille.

Både glasset og rammen tåler en støyt og glasset skal unngå å knuse i småbiter hvis man får en kvist eller annet i glasset. CE godkjente briller og glass med 400UV beskyttelse som hindrer farlig ultrafiolett lys fra å nå øynene. Disse brillene er også veldig lette og behagelige å ha på.

Farge: Som vist på bildene


PS! Fargen på glassene varierer ut i fra hvordan lyset treffer og om du ser på glasset forfra eller fra siden. Meget kul effekt som vekker oppsikt! :)

Du finner alle sportsbrillene på denne linken, sjekk også vårt ellers store utvalg av populære og billige produkter. Vi har blant annet et stort utvalg solbriller, pilotbriller osv, samt utstyr til brillene som hardcase beskyttelse, snorer og brillestativ og ikke minst brilleposer til kun 5kr stk!

https://www.billigmarkedet.no/categories/briller-og-utstyr#solbriller #shades #brille #trening #sport #multisport #sykkel #sykling #jakt #fiske #tur #fritid #utstyr #tilbehør
Tilstand Ny

Generell info

Fast frakt 59kr - Gratis over 999kr - Rask levering med A-post- Kan hentes Gratis på vårt lager utenfor Sarpsborg i Østfold - Ta en titt på nettbutikken for andre smarte, populære og billige produkter.

Alt salg skjer gjennom nettbutikken, så lag en bruker der :-)


Lik oss også gjerne på facebook for tilbud, konkurranser & nyheter!

Som en takk for at du handler fra oss via besøk gjennom Finn.no gi vi deg 5% ekstra rabatt! Bruk rabattkode: finn

Isefossveien 2, 1730 Ise

Annonseinformasjon

FINN-kode 84682246
Sist endret 8. aug. 2022 08:56

Rapporter annonse