Roksan Blak - Integrert forsterker SALG

Til salgs
31 990 kr
Omtale/ test; Hedret av det engelske hifi magasinet What hifi i 2017 til Best Stereo Amplifier £2500+: blak Integrated Amplifier

Veil utsalgspris: kr 39990

I den nye Roksan Blak integrert forsterker får du en high- end forsterker med en kvalitets USB DAC, en Bluetooth-mottaker og en dedikert hodetelefonforsterker. Alt plassert i et elegant chassis.

Forsterkerdelen av Roksan Blak er bygget med kvalitetskomponenter i alle deler, inkludert releene som sikrer en nøyaktig ytelse uavhengig av den valgte inngangen.
De valgte transformatorene er også fagmessig innstilt for å sikre best mulig lydkvalitet.

Blak lever kraftfulle150W (8?) i utgangen, samtidig som den formidler detaljer og et lydbilde som kreves for å kalle den high-end.

I tillegg til tre RCA innganger er det også en balansert XLR inngang. Roksan har også overført sin gode kunnskap om analog lyd til å integrere et premiun Moving Magnet-kompatibel riia trinn.

For å fremme brukervennligheten er støtter Blak trådløs musikkavspilling via den innebygde aptX® Bluetooth-modulen. Dette gjør det mulig for trådløs strømming av opp til to digitale enheter i CD-kvalitet fra kompatible bærbare datamaskiner og smarte enheter. For mer avanserte digitale medier har forsterkeren også en USB (Type-B) digital inngang for avspilling fra en datamaskin eller laptop. Det avanserte DAC designet tillater avspilling av lydfiler opp til 24-bit / 192 kHz (PCM) eller DSD128.

I tillegg til alt dette har forsterkeren også en hodetelefon inngang. Hodetelefonforsterkeren er lokalisert i en egen dedikert seksjon med en uavhengig strømforsyning og vippebryter.

Forsterkeren styres av en medfølgende fjernkontroll. LED displayet kan dimmes.


Se litt på følgende omtaler:
Lyd og Bilde: http://www.lydogbilde.no/test/hi-fi/roksan-blak

"... Den spiller med et sjeldent engasjement, godt hjulpet av over snittet dynamisk kontrast, og leverer et varmt og levende lydbilde. Den er ikke det siste ordet innen raffinement og klangnyanser, men såpass kan vi leve godt med til prisen. Vel verdt å lytte til for enhver entusiast med kresne ører."

http://www.audioaffair.co.uk/blog/roksan-blak-hi-fi-amplifier/
"...What I’m trying to say is, the Blak may no be cheap, but it is still incredible value for money, and a awesome option for an audiophile who wants huge power a d high-end without a huge price tag."

http://www.hifichoice.co.uk/news/article/roksan-blak/23777/
"...Another redoubtable new product from Roksan, then. The blak will hit the spot for those wanting a good value for money, high-powered and musically satisfying integrated amplifier – one that delivers the sort of punch that you’d normally need to turn to pre-power amplifier combinations to find...."

https://hifipig.com/roksan-blak-integrated-amplifier-and-cd-player-review/
"...It is certainly aimed at the higher end of the market for sure and the closest amplifier I have heard is Aaron’s “The Chrome One” (Also reviewed in Hifi Pig) which costs three times as much.."

Key Features:
· 3 x RCA line inputs
· 1 x Pair analogue XLR inputs
· MM phono input
· aptX Bluetooth input
· USB input (24bit/192 kHz) with DSD capability
· High audiophile grade components used throughout
· Top quality transformer design for optimum power
· Striking design and superlative build quality
Technical Data:
Inputs: 3 x RCA line inputs
1 x Pair analogue XLR inputs
MM phono input
aptX Bluetooth input
USB Type B
Phono MM Input
Gain: 76.75dB @ 1kHz
Input Impedance: 47k?, 150pF


Line & XLR Inputs
Input Impedance: XLR: 24k?
RCA: 40k?
Gain: @1kHz, 37dB
THD (@1W): 5kHz less than 0.02%
THD(@12W): 5kHz less than 0.035%
Power Output: 8?: 150W
4?: 230W
Frequency Response: 20Hz - 80kHz @-3dB, 12W
Channel Balance: >0.3dB
Cross Talk: <-104dB
S/N Ratio: > 76dB
Dimensions: Face Plate Width: 440mm
Body Width: 400mm
Height: 140mm
Depth: 305mm
Tilstand Ny

Generell info

Moet Audio holder til på Sola i Rogaland. Selskapet er en importør av kvalitets Hi-Fi, og fører blant andre kjente merker som Dared, Wiss, Mitchell & Johnson, Halide, Roksan og Kudos.

Vi har valgt å begrense oss til noen produkter som representerer noe unikt innen sitt prissegment. Alle våre produkter er anerkjente for ytelse og kvalitet, noe som bekreftes i tester og utmerkelser fra nasjonal og internasjonal fagpresse. Du finner våre annonser på Finn.no og kan følge oss på Facebook.

Vi har demo produkter tilgjengelig som kan lånes hjem for test. Ta kontakt for et godt tilbud og en uforpliktende hifi prat !

Vi kan tilby god service og oppfølging, kvalitet i leveransene, samt gode priser. Hos oss har kunden en garanti for at evnt reklamasjoner blir behandlet på en effektiv måte.

Marknesringen 38, 4050 Sola

Annonseinformasjon

FINN-kode 82259993
Sist endret 11. mar. 2021 08:35

Rapporter annonse