Vauhti Rulleski Skate PSS

Til salgs
1 499 kr
Vauhti Skate PSS har en lett og fleksibel stamme av laminert tre og glassfiber. Dette gir en behagelig og myk, nærmest ekte skifølelse selv på dårligere asfalt. Rolig og stabil ski. Medium rullemotstand som standard, Vauhti Skate PSS kan også leveres som fast og slow ved forespørsel.
- Akselavstand: 610mm
- Gummihjul 100 x 24 mm
- Vekt: 0,95 kg
Tilstand Ny

Generell info

Nettbutikken Gullsport.no er en ny aktør på markedet. Vi som drifter nettbutikken har flere tiårs erfaring fra sports- og friluftsbransjen. Med brennende iver er vårt mål å gi deg som kunde en mulighet til å velge unike varer til sport, fritid og friluftsliv. Sortimentet vårt består av produkter fra en rekke kjente og kvalitetsbeviste leverandører fra hele verden. Felles for våre varer er at de skal være tilpasset aktivt bruk under røffe nordiske forhold. Enten du elsker å trene, reise eller bare nyte det å være ute i friluft.

Vi fører følgende kjente merkevarer: Exel, Vauhti, Norsk Turmat, Finite, Incrediwear, Roeckl, SkiTrab, Inferno, Elpex og Altus.

I vår nettbutikk ønsker vi at du som kunde skal føle deg like trygg som når du handler i en fysisk butikk. Vår nettbutikk er alltid åpen og vi ønsker gjerne å høre fra deg pr email på post@gullsport.no

Vi sender via Posten over hele landet og setter alltid vår ære i rask levering. Alle bestillinger over 500,- sendes fraktfritt. På ordre under 500,- kommer frakt på 99,- i tillegg. Vi har en sikker og enkel betalingsløsning via Nets.

Vøyenengtunet 14, 1339 Vøyenenga

Annonseinformasjon

FINN-kode 81625543
Sist endret 12. nov. 2020 10:35

Rapporter annonse