TRANSFERPAPIR T.ONE

Til salgs
1 980 kr
TRANSFERPAPIR T.ONE

Revolusjonerende nyhet innen transfer papir.

BRUKERVENNLIG – EFFEKTIVE – KOSTNADSBESPARENDE – REVOLUSJONERENDE

Vi er stolte av å kunne lansere en nyhet fra TheMagicTouch, transferpapiret T. One. Nyheten vil ta markedet med storm. Vi er alle opptatt av enkelhet og garanti i produksjonen – og det kan T. One levere. Med nytt T. One transferpapir har TheMagicTouch igjen overrasket oss, og utviklet et nytt profesjonelt transferpapir uten film rundt motivet, og det kun med et ett stegs papir. Med WOW kvalitet kan dere nå printe og transfer trykke motiver uten 2 stegs papir på kulørte tekstiler, altså lyse fargede tekstiler. T. One er utrolig enkelt og brukervennlig. Dere printer på papiret og overfører motivet direkte på tekstilen i TMT varmepresse, og det med kun noen sekunder. Brukerveiledning og fremgangsmåte finner dere vedlagt i forsendelsen, og på vår hjemmeside. Utrolig effektivt og enkelt. Dette vil spare dere for mye tid, lettere kan det ikke bli.

T. One er i tillegg til å trykke på hvite tekstiler, egnet til kulørte farger som ikke er for mørke. Vi har med perfekt trykk resultat overført motiver på gule, grå, limegrønne, rosa, lyseblå og oransje fargede tekstiler. Uansett tekstil kvalitet, T. One kan brukes! Dersom dere skal trykke på mørke tekstiler vil WOW fremdeles være første valget uten at fargene i trykket forringes.
Det vil komme en effekt folie som man kan påføre på sorte trykk med T. One på sorte tekstiler. Folien vil leveres i et utvalg effekter og være perfekt der små detaljer og plukking utgår. Resultatet er effektfulle, detaljerte motiv i en effekt som gull, sølv, sort blank folie mm på sorte tekstiler. Hold dere orientert med oss på vår nyhetsside.

OBS. Ring oss for oppdatering av SpaceControl før dere begynner å bruke T.One.

T. One transferpapirene vil fordre oppdatert SpaceControl Software.
Kontakt oss med en gang dere har fått deres bestilling så hjelper vi dere med oppdateringen.

Vi har kun fått et lite parti på lager så her er det førstemann til mølla. Vi høres. Tlf: 32 16 16 20 eller mail@themagictouch.no
Tilstand Ny

Generell info

The Magic Touch startet i Nederland for over 20 år siden og er nå representert i 54 land. TheMagicTouch Norge AS leverer komplette løsninger for Transfertrykk, folietrykk, sublimeringstrykk og print and cut til bedrifter og organisasjoner i hele Norge.

Alle leveranser skjer med Bring, om annet ikke er avtalt.
Pakkevekt > 35 kg, vil bli regnet ut etter Bring sine satser og lagt til på faktura.

Ved første gangs kjøp til bedrifter og alle bestillinger fra privatkunder: Forhåndsbetaling inn på konto eller kontant betaling ved henting. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).
Eksisterende kunder: Betalingsfrist 14 dager fra fakturadato.
Alle maskiner (skrivere, presser, plottere) forskuddsbetales eller betales kontant ved levering. (Betaling over nettbank i våre lokaler godkjennes mot kvittering).

Frakt tilkommer, priser er eks.mva

Jomfrulandsveien 2, 3530 Røyse

Annonseinformasjon

FINN-kode 75668316
Sist endret 22. okt. 2020 09:56

Rapporter annonse