Video

Castor Kalea Løfteplattform

Til salgs
Castor Mekaniske as tilbyr Løfteplattformer fra Kalea som er en perfekt løsning for økt tilgjengelighet innendørs. Et enkelt design tillater installasjon i bygninger og miljøer med begrenset plass. Sammen med et stort utvalg av tilbehør, gir dette utallige muligheter for tilpasning til omgivelsene. Vi forenkler jobben din uansett hvem du er eller hva dine utfordringer er. Dette gjør løfteplattformer fra Kalea til et enkelt valg.

Ring oss i dag for et godt tilbud!
Telefon nr.: 69 23 24 00
Tilstand Ny

Generell info

Åpent mandag-torsdag 08:00 - 16:00, Lørdag og søndag stengt.

Hvorfor velge Castor:


Kundetilpasning

Castor arbeider med en rekke industrier. Fra bygg- og anleggsbransjen til privatpersoner leverer vi helt skreddersydde løsninger. Fra store stålkonstruksjoner til metalldesign, vi kan finne en løsning som passer nettopp deg.

Høy Fagmessig Standard

Castor tilbyr teknisk bistand og setter løsningsorientering høyt. Vårt arbeid er produsert i vårt verksted i Norge. Med en rekke dyktige fagfolk med lang erfaring metallarbeid, leverer vi fagmessig arbeid av høy kvalitet.

Raske Leveringstider

Med et verksted som har en sentral beliggenhet i Oslo-området og salgskontorer i Vestby er vi svært fleksible for våre kunder. Ønsker du en gratis befaring kommer en av våre dyktige fagfolk til deg og hjelper deg å finne fram til den løsningen du trenger.

Stanseveien 14, 0975 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 71572507
Sist endret 2. feb. 2018 10:19

Rapporter annonse