Bad HERREGÅRD fra Dokka Bondemøbler

Til salgs
Herregård bad er vår mest påkostede toppmodell for de som ønsker de ekstra detaljene. Herregård er lik serie Harmoni, men innehar et mer eksklusivt uttrykk, kraftigere krone og lister med vakre linjer og detaljer. Du kan velge mellom grep og håndtak så det matcher din smak og stil. Benkeplaten leveres som std i 30 mm heltre furu behandlet i ønsket farge. Du kan også få herregård bad levert med forskjellige tresorter på forespørsel. Populære tresorter på herregård bad er gjerne heltre eik og merbau.

Herregård bad leveres som std med ramtre dørprofil kombinert med innv fjærhengsler m/utv pyntestolpe og stålbeslag/grep. Skuffer i servantskap leveres med ramtre skuffeprofil og selvlukkende dempeskinner inkl i pris.

Herregård bad leveres i 24 modeller med størrelser fra 90 til 280 cm bredde.

Herregård bad leveres i valgfri farge/r fra vårt fargesortiment.
Tilstand Ny

Generell info

På jakt etter eventyrlige kjøkken eller møbler som stråler av sjel og solid Norsk håndverk?

Vi tilbyr et stort utvalg av møbelprodukter, kjøkken og bad. Finner du ikke det du er på jakt etter skreddersyr vi etter dine ønsker. Kontakt oss for en gjennomgang av ditt prosjekt. Vi leverer på bestilling over hele landet. Velkommen til oss for en hyggelig møbelprat og omvisning i vår fabrikkutstilling.

Se mer om oss og våre produkter på dbm.no

Dokka Bondemøbler AS
Heimskogen 16
2870 DOKKA

Tlf: 61 11 45 45
E-post: mail@dbm.no
Nettside: www.dbm.no
www.facebook.com/dokkabondemobler

Heimskogen 16, 2870 Dokka

Annonseinformasjon

FINN-kode 66036404
Sist endret 8. feb. 2017 11:56

Rapporter annonse